Chaos v domě vyřeší prostorná garáž nebo zahradní domek

- 04. 07. 2024
Vlastnictví domu se zahradou je snem většiny Čechů. Mnozí si svůj sen plní ať už v rámci stálého bydlení nebo v rámci rekreace. Neúměrný nárůst cen nemovitostí v posledních desetiletích má ale jeden neblahý efekt. Zmenšování zastavěné plochy moderních domů konfrontuje majitele staveb s nepříjemným zjištěním. Na první pohled kompaktní a rozměrově úsporné bydlení nepojme vše, co je k modernímu životu současných aktivních lidí třeba. Kam se sportovním vybavením, zahradní technikou, nářadím k údržbě domu a zahrady, jedním či dvěma vozidly?  Aby nevznikl u nás vcelku běžný nepořádek okolo domu, vše by mělo mít své místo. A pokud ho nenacházíte v rámci domu, není jiného řešení, než se poohlédnout po možnostech, které skýtá zahrada.
Nejlogičtějším řešením je výstavba garáže nebo zahradního domku, kam se vše, co se do domu nevejde nebo to tam zkrátka nechcete, vejde.  A nebojte, rozhodně to nemusí znamenat další nepříjemný chaos na zahradě, stavební nepořádek a nekonečné dohadování s řemeslníky, kdy a jestli vůbec dorazí dokončit započatou práci. Vsaďte na moderní technologie ve stavebnictví a uvidíte, že budete mít vyřešeno doslova za odpoledne. U montovaných staveb, kde se odvede většina práce ve výrobním závodě, je to možné. Samotné sestavení u zákazníka pak zabere opravdu pár hodin.

Společnost Gardeon patří ke špičce ve výstavbě montovaných garáží a dalšího zázemí domu, v podobě zahradních domků. Za dobu své existence se jí podařilo technologii suché výstavby dovést k dokonalosti. Hotová stavba je elegantní, architektonicky vyladěná na současné trendy a splyne téměř s každým stylem. A samotná realizace? Absolutně čistá práce.



Ocelové jádro a stěny jako z cihel
Kostra montovaných staveb Gardeon je z ocelová, na ni se pak šroubují panely omítnuté již z výroby. To nejen urychlí proces výstavby, ale zamezí i klasickému stavebnímu nepořádku, který se jinak pojí s jakoukoliv konstrukční činností. Pokud stojíte venku, vidíte zděnou stavbu.  A pokud vejdete dovnitř, překvapí vás prostornost, protože místo desítek centimetrů zdí je tu místo pro vás. Zateplené stěny mají tloušťku pouhé 4 cm.

Řešení pro kutily, sportovce, živnostníky i sběratele
Typ, dispozici i design stavby si můžete navrhnout z pohodlí domova. Vzhled staveb Gardeon je velmi univerzální, přesto má zákazník prostor pro splnění vlastních představ. Ať už se jedná o barevné provedení, typ a tvar stavby nebo její vnitřní vybavení. Chcete garáž pro dva veterány, motorku, nebo třeba dílnu a sklad, kam se vejdou všechny vaše vášně? Je to jen na vás. Zvolte si základní nebo zateplenou variantu, rovnou nebo sedlovou střechu. A to vše v pohodlí domova. Celá stavba pak po doladění a objednání proběhne na klíč. Na vás je připravit rovnou plochu. Muži z Gardeonu v ikonickém černém oblečení přijedou po pár týdnech od objednání a realizují garáž doslova za odpoledne. Objednat je možné i závěsný systém na kola nebo nářadí. V interiéru tak nebudete zakopávat o lyže, kola či zahradní nářadí. Vše má zkrátka své místo a k tomu perfektně slouží menší stavby okolo domu.



Výstavba za odpoledne a bez nepořádku!
Gardeon je ambiciózní firma a nic nenechává náhodě. Své stavby osazuje prémiovým příslušenstvím. Standardem u garáží jsou automatická německá vrata Hörmann, extrémně odolný nástřik stěn, kvalitní ocelová konstrukce, sendvičové panely, okapy. Ne náhodou figuruje Gardeon v žebříčku nejrychleji rostoucích společností v Evropě. Ambiciózní přístup a prvotřídní servis prostupuje všemi aktivitami firmy. Zákaznické služby, montážní koncert a celkový přístup vám připomene, jak by mělo vypadat stavebnictví 21. století. Gardeon je zjevení, které popírá zajetá těžkopádná pravidla současného stavebnictví.