Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Do volební místnosti přes závodní dráhu. Speed Festival ovládne Českou Lípu

Naše téma
Petra Hámová | 19.09.2024
dalších 64 fotek
V České Lípě se o víkendu konal první ročník Speed Festivalu. | foto: Deník/Petra Hámová
V centru České Lípy v pátek začíná druhý ročník Speed Festivalu. Aby toho nebylo málo, tak se k výstavám, přednáškám a tuningovým srazů přidají ještě krajské volby. Jak se dostanou voliči přes uzavřené centrum města do volbeních místností? 
Mluvčí českolipské radnice Kristýna Kňákal Brožová uvedla, že všem volčům bude zajištěn bezproblémový přístup k urnám pořadatelskou službou. Jedná se především o místnosti na radnici na náměstí T.G.M. a ve škole v Moskevské ulici.

Během festivalu budou uzavřeny ulice ulice Děčínská, Mikulášská, Moskevská, U Synagogy, Erbenova, Sokolská, Boženy němcové a náměstí T.G.M., a to od půlnoci 21. září do půlnoci 22. září.

Návštěvníci akce budou mít po městě k dispozici 30 totemů s popisem, co je na konkrétním místě k vidění, včetně mapy, kde se návštěvník nachází. V informačním centru budou k dostání tištěné mapy a festivalové noviny s mapou celé akce a programem.

V aplikaci pro mobilní telefony SmartGuide bude v sekci Česká Lípa záložka Speed Festival, kde budou také v mapě označené jednotlivé body či centra dění a zároveň označená místa do festivalu zapojených bister, kaváren a občerstvení po centru města.

Regionální turistické informační centrum na náměstí T.G.M. bude pro návštěvníky mimořádně otevřeno v sobotu 21. září od 9 do 17 hodin a v neděli 22. září od 9 do 15 hodin.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů