Cestování s klasikou. Mercedes nabízí dovolenou v okouzlujícím kabriu SL

Redakce - 09. 05. 2016
Klasický Mercedes-Benz SL.
Mercedes-Benz za svou dlouhou historii postavil řadu slavných aut. Patří mezi ně také kabriolet SL, především generace vyráběné v 60. až 80. letech. Díky zajímavé akci německé automobilky si je můžete užít při výletu po jižní Francii nebo italském Toskánsku.
Mercedes-Benz totiž přišel s vlastní nabídkou dovolené, která se jmenuje Classic Car Travel a zahrnuje právě cestování v legendárním SL po nejhezčích lokalitách výše uvedených destinací.

Mercedes se přitom ve spolupráci s cestovní kanceláří Nostalgic o skoro všechno postará. Půjčí vozy, k dispozici je celkem deset exemplářů modelu SL (generace W 113 z let 1963 - 1971 a R 107 z let 1971 až 1989) a naplánuje cestu, abyste si co nejvíc užili nejen krásné silnice a půvabné přímořské scenérie, ale také si prohlédli romantická městečka nebo se dobře najedli.



Součástí čtyřdenní cesty, která vyjde na 1975 eur (asi 53 tisíc korun), jsou totiž také návštěvy vyhlášených restaurací. Cena pak zahrnuje transfer z a na letiště, ubytování se snídaní, různé prohlídky zajímavých míst s průvodcem, turistický doprovod a servisní tým.

Zajímavé také je, že si "účastníci zájezdu" mohou v průběhu cesty vozy prostřídat, aby si vyzkoušeli co nejvíc verzí a motorizací. Každé takové dovolené se zúčastní maximálně 18 lidí.