Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Majitelé italských aut si dali dostaveníčko na letišti v Jindřichově Hradci

Naše téma
Jana Urbanová | 25.06.2024
dalších 38 fotek
V areálu jindřichohradeckého letiště byla k vidění až sedmdesátka italských aut. | foto: Deník/Jana Urbanová
Nová auta i veterány mohli obdivovat návštěvníci prvního srazu italských aut, který se uskutečnil na letišti v Jindřichově Hradci. Dorazili převážně majitelé značek Alfa Romeo, k vidění byly ale i Fiaty nebo Maserati.
Jak uvedl organizátor akce Michal Pavel, původně se jednalo o Alfa sraz. Ovšem pořadatelé ho chtěli trochu rozšířit. "Takže jsme uspořádali tento Italo sraz. Přijel sem i kamarád s postavenou Alfou 146 na turbu, která je tady stoprocentně nejrychlejší. Tohle auto má 400 koní, což je na takové autíčko úplný nesmysl," okomentoval Michal Pavel.

V areálu jindřichohradeckého letiště byla k vidění až sedmdesátka italských aut:

Účastníci akce si totiž mohli vyzkoušet měřené sprinty na 400 metrů a slalom zručnosti. Volilo se také top auto srazu.

Na sraz se svým černým krasavcem přijela i jedna z mála ženských účastnic Olga Popková. „Moje auto je ze Švýcarska po starším pánovi, ale bohužel v pátek mi ho ošklivě pomlátily kroupy. Alfu jsem ještě neměla, je to moje první, ale přítel ji už má, takže mě k tomu vlastně přivedl. Vypadá nádherně a nejvíc mě baví jízda, skvěle sedí v zatáčkách a můžu se na ní spolehnout,“ pochvalovala si majitelka vozu, která na sraz dorazila se svojí kamarádkou. Dámská posádka černé Alfy si dala tu práci a k vozu do italských barev sladila i svůj outfit.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů