Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda Scala patří mezi nejžádanější ojetiny. Jaká je jejich nabídka v bazarech?

Naše téma
Martin Pleva | 16.07.2024
dalších 12 fotek
Škoda Scala 1.5 TSi Style Plus | foto: se svolením Autonova Brno
Škoda Scala je jedno z nejlevnějších a nejoblíbenějších aut mladoboleslavské automobilky. Je to vůz, který zaujme vzhledem, cenou ale i praktičností. Široky výběr těchto aut najdete v tuzemských bazarech, ale podle našich zkušeností je o ně velký zájem, z nabídky proto rychle mizí. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se podívali na nabídku právě těchto aut.
Automobil nižší střední třídy, který vyplňuje mezeru mezi Fábií a Octavií. To je Škoda Scala. Díky svým rozměrům si hravě poradí s městským parkováním a do kufru dáte jak větší nákup, tak zavazadla.

Škoda Scala je velmi praktické auto. Takové, které mají Češi rádi. Jako každá škodovka vám padne okamžitě do rukou a velmi rychle se s ní sžijete. Velkou výhodou Scaly je také její provozní nenáročnost. Na našem webu TipCars.com si můžete vybírat z téměř 800 kusů tohoto modelu,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali čtyři vozy Škoda Scala. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.

Škoda Scala 1.0 TSi
Škoda Scala 1.0 TSi, zdroj: se svolením CB Auto


Náš první tip je na vůz Škoda Scala 1.0 TSI, který se prodává za 514 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od března 2023 a najeto má 16 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 999 ccm s výkonem 81 kW (110 PS).

Ve výbavě najdete například automatickou převodovku, adaptivní tempomat, parkovací kameru, přední parkovací senzory, asistent rozjezdu do kopce (HSA), hlídání jízdního pruhu, vyhřívaná sedadla, bezklíčové odemykání, elektrické víko zavazadlového prostoru, LED denní svícení, tónovaná skla, multifunkční vyhřívaný volant, řazení pádly pod volantem, automatickou klimatizaci nebo také startování tlačítkem.

Škoda Scala 1,5 TSi Ambition Plus
Škoda Scala 1,5 TSi Ambition Plus, zdroj: se svolením Štěpánek Auto


Náš druhý tip je na vůz Škoda Scala 1,5 TSi Ambition Plus, který se prodává za 388 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od listopadu 2020 a najeto má 54 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1498 ccm s výkonem 110 kW (149 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, tempomat, palubní počítač, šest airbagů, multifunkční volant, manuální klimatizaci, vyhřívaná sedadla, hands free, start-stop systém, přední světla LED, asistent rozjezdu do kopce (HSA) či zadní parkovací senzory.

Škoda Scala 1.5 TSi Style Plus
Škoda Scala 1.5 TSi Style Plus, zdroj: se svolením Autonova Brno


Náš třetí tip je na vůz Škoda Scala 1.5 TSi Style Plus, který se prodává za 518 900 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od roku 2023 a najeto má 25 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1498 ccm s výkonem 110 kW (149 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, adaptivní tempomat, digitální přístrojový štít, dvouzónovou klimatizaci, bezklíčové odemykání, parkovací kameru, přední a zadní parkovací senzory, asistent rozjezdu do kopce (HSA), multifunkční vyhřívaný volant, vyhřívaná sedadla, satelitní navigaci, LED denní svícení, malý kožený paket či startování tlačítkem.

Kompletní nabídku ojetých aut a motorek najdete ZDE.
Na co si dát pozor při koupi ojetého auta? A jak ojeté auto rychle prodat?
• Na tyto a další zajímavé otázky odpovídal šéf inzertního auto-moto webu TipCars Marek Knieža. 
• Podívejte se ve videocastu Deník s nadhledem na jeho rady a doporučení.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
1.7 z 5 (34%)
Hodnoceno: 7x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů