Další inzeráty
Aprilia SXR 50
Aprilia SXR 50
68 900 Kč
možnost odpočtu DPH
Upravit filtr

Aprilia SXR 50

možnost odpočtu DPH


Financování:
leasing, spotřebitelský úvěr
2024
neuvedeno
zjistit

Financování

partner pojištění
partner financování

Základní informace

Stav:
Nové vozidlo
Prověřit technikem
VIN: Není k dispozici
Zobrazit historii vozidla
2024
neuvedeno
stk N/A
záruka N/A
Motor
neuvedeno
50 cm³
Benzin
neuvedeno
Karoserie
skútr
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
Akumulátor
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Poznámka

Již skladem, navíc za vynikající cenu. Pohodlí nikdy nebylo tak vzrušující Na novém skútru Aprilia SXR 50 je něco, co nenajdeš v žádném manuálu nebo technickém popisu. Něco, co nemůžeš měřit, vážit nebo se dokonce dotknout. Přesto to pocítíš při každém nastartování. Mluvíme o jeho duši. Model SXR 50 kombinuje sportovní vlastnosti legendárních modelů SR s neuvěřitelným komfortem pro agilní, funkční a absolutní požitek z jízdy. A když zohledníš jeho nezaměnitelnou závodní duši, myslíme si, že se zamiluješ. Už jen ta nejkratší jízda na Aprilii SXR stačí na objevení jeho mimořádného pohodlí s vynikající ergonomií, pohodlným sedadlem a velkorysým úložným prostorem - a to je jen několik z jeho pečlivě navržených detailů. Nejde jen o nějaký skútr, ale o zcela nový standard, v segmentu městských skútrů s malým objemem motoru. Ergonomie a kapacita: pro praktickou a pohodlnou jízdu Každý prvek modelu Aprilia SXR 50 byl navržen s ohledem na pohodlí jezdce a spolujezdce, od prostorného sedadla až po zvýšené řídítka, které vytvářejí vylepšenou jízdní pozici. Díky nášlapné ploše s dostatkem místa pro nohy jezdce, jakož i zadního stavitelného tlumiče, je příjemná jízda na jakémkoliv typu cesty zaručena. Každý detail pod kontrolou Každý jezdec, který má to štěstí, jezdit na SXR 50, má přístup k informativním údajům během jízdy díky přístrojovému displeji LCD, který zobrazuje informace, jako teplota vzduchu, tlak v pneumatikách a délka cesty. Plné LED osvětlení zaručuje, že model SXR 50 vždy vypadá skvěle, zejména v noci. Nenapodobitelný vzhled Aprilia Když jezdíš na SXR 50, tak stylově! Neboť má legendární závodní DNA Aprilia. Dvojitý světlomet a zadní světlo dodávají moderní nádech. Rozměry převyšují klasické skútry této zdvihové kategorie a dynamické tvary s předním štítem tě přesvědčí, že tento skútr má skutečně typický charakter Aprilie. Plné LED osvětlení Co se týče osvětlení, SX 50 nastavuje laťku v kategorii 50 ccm na novou úroveň. Dvojité LED světlomety nabízejí vynikající viditelnost v noci a funkce hlavního a potkávacího světla poskytují výbornou účinnost a životnost. Balíček dotváří zadní světlo s charakteristickou a vysoce efektivní světelností.
evidenční číslo: 463103
kód vozidla: 3363

Prodejce

EuroCycles s.r.o.
Motocentrum EuroCycles 91
Kolín- Vítězov
28002
Poznámka
Otevírací doba: Pondělí: 8:30 - 19:00 Úterý: 8:30 - 19:00 Středa: 8:30 - 19:00 Čtvrtek: 8:30 - 19:00 Pátek: 8:30 - 19:00 Sobota: 8:30 - 19:00 Neděle: 8:30 - 19:00
Zastoupené značky
SMC
Arctic Cat
Sym
TGB
Gilera
CFMOTO
Honda
Suzuki
Husqvarna
Kawasaki
Moto Guzzi
Yamaha
Aprilia
Polaris
Benelli
Linhai
ACCESS
Údaje obsažené v této kartě mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Další nabídky prodejce