anonym napsal:
Já nevím, kdo opisuje, ale stalo sem již několikkrát, že jsem tady něco četl a pak jsem totéž četl v nějakém časopisu a opačně. Jednou si to vystopuji, jen tak, abych věděl kdo opisuje. Ten časák byl myslím Test automobilů?!? Co je však nejsmutnější, že jsou to mnohdy obecné žvásty, které se ani nepotvrdily. Pokud by byl zájem, tak si dám tu práci a uvedu konkrétní příklady a citace. Stačí napsat!
Na testu této Alfy jsem se podíleli pro větší objektivitu dva redaktoři (včetně mě) . A věřte, že celý text je vlastní produkt. Opisovat skutečně nemáme ve zvyku, natož z nějakého časopisu (texty kolegů z jiných redakcí díky nedostatku času nečtu). Mohl jste si všimnout, že se automobily nebojíme rázně kritizovat (vytýkat chyby) a čas od času mínusy pod testem převažují nad plusy.
Navíc TipCars.com jde vlastní cestou, od konkurenčních portálů zaměřených na automobily se razantně odlišuje.
A k poznámce placené reklamy se fakt nemá cenu vyjadřovat v době, kdy pomalu redakce platí za půjčení vozidel ...