gablenz napsal:
Akorát se mi nepozdává podle fotky ta palubovka. Co to je? Nějaký lesklý bakelit od firmy Bejing automotive company? Jinak ty motory zní zajímavě. Z té 1750 turbo bych měl strach..to budou hotové "pretěky"..to zas bude smutných krotitelů turbodehtů, když je bude předjíždět nějaká 1.8ka. Jako se stalo včera mě s moji milovanou AR. Obří luxusní mercedes (typ neznám..kupé s takovou sníženou designovou zádí), typuju tak na osmiválec....mi nemohl dost dlouho ujet. V dlouhém dálničním stoupání....ob...
Souhlasím, že Fiat prožívá renesanci. Nové modely jsou údajně tak spolehlivé, jako nikdy před tím žádné nebyly a pak technologie Multiair. Jako recenzent ojetin o nich nemám skoro co psát
Na novu Alfu Giulietta se moc těším. Je na první pohled úžasná. A má víceprvkovou zadní nápravu...
) Budoucí zítřky automobilismu ale vidím dobře i u jiných značek. Hodně se zlepšili Korejci, Renault, Opel, ale i třeba VW. V kontextu tak většina značek (snad kromě naší, ta druhá fabie opravdu není nic moc
(). Třeba dnes jsem řídil nový Citroen C3 s motorem 1,4 VTi a je to úžasné auto. I Citroen už tak začíná dělat zase dobrá auta. Tomáš Dusil