citace:
reakce na: Maxi, 23.01.2020 20:54 (Kouknul jsem na ombudsmana a n ...)
Rád bych se zeptal, má pan Kruliš osobní zkušenost s panem Bandou? Pokud ano, prosím, ozvěte se na mail
[email protected]. Ano, rád bych pak případ řešil tímto způsobem - pokud nás bude hodně, tak to nemůžou už ignorovat.
K tomu, co jste psal. Je bohužel pravda, že je to díra v zákoně, které bohužel tyhle lidi využívají. A opravdu, naštěstí, pokud natrefíte na správného člověka, tak mu stačí, že předložíte kupní smlouvu. Pokud ovšem natrefíte na blbce, nikdo Vám nepomůže. Český právní řád to v tuto chvíli umožňuje. Z toho je nám všem trochu smutno, ale nedá se s tím dělat nic, než sehnat co nejvíc lidí a řešit to celé hromadně.
Já jsem jedině rád, že když to už došlo do situace, že ani po měsící nebylo auto přepsáno, tak jsem dal nahlásil značky jako ztracené, za což jsem pak zaplatil pokutu 1000,- Ale byl jsem bez starosti, že s tím někde udělá přesupek - při první policejní kontrole ho totiž odstavili :) (štěstí v neštěstí)
Doufám, že se to povede. Tohohle zmetka nemůžou jen tak tolerovat. To přece není v mezích normálního chápání.
Všem příjemný večer