nepřihlášený uživatel napsal:
Dobrý den,potřeboval bych vědět váš názor na ojetý,dovezený vůz BMW 320 d e91 120kw 163 ps (combi).Popravdě mělo by to být naše první auto,ale já sám moc autům nerozumím a ani nemám kolem sebe nikoho s kým bych se poradil.Potřeboval bych aby mi tento vůz nějakou dobu sloužil bez nějakých větších nákladů.Myslíte si že auto s tímto motorem bude dobrá koupě? Mám auto zarezervované do tohoto víkendu,proto potřebuji vaši radu. Moc děkuji za odpověď.CL viz. popis k vozidlu: Prodám velmi pěkné, zachovalé a vybavené BMW 320D E91 Touring (combi) motor 2,0D 120kw 163ps najeto 146500km serviska není, ale km ověřeny v BMW převodovka manuál 6° po 1. majiteli z Francie rok 4/2006 bohatá téměř max výbava: klima digi dvouzónová el. otvíraná PANORAMA tempomat 4x el. okna el. zrcátka 8x airbag parkovací senzory AUX vstup CD měnič pal. pc deštový senzor rádio ovl. na volantu automat. svícení roletky na zadních oknech ABS ISOFIX DTC centrál na DO 1x klíč (kesyna) vypískované vin na oknech hagusy zimní pněu 2x60% 2x90% + 2xletní pneu k vozu 50% . . . velmi pěkný stav interiér jako nový, vyčištěný mokrou cestou po celkové technické kontrole nový olej a fitry žhavící svíčky před 4 měsíci komplet nové brzdy STK do 1/2018 na CZ dokladech čerstvý dovoz v Čr nejeto bez koroze bez investic.
"Má to být naše první auto, o autech nic nevíme, proto si koupíme 10letého bavoráka s nejistým původem." Chcete dělat machry s vrtulí na kapotě, ale nedáte ani pár tisícovek za opravdového odborníka. No tak hodně štěstí. Jediná rada pro vás - zaplaťte si mechanika, soudního znalce nebo jiného odborného poradce a vezměte ho s sebou na prohlídku. Podle mě jste si vybral na své požadavky a situaci zcela nevhodné auto (diesel, zadokolka, prémiová značka, ne zrovna malý věk vozu, nulové zkušenosti s provozem vozu, žádná finanční rezerva - u pochybné prémiovky vyloženě sebevražda).