anonym napsal:
tak to je pekna blbost....nehlede ze BMW dava min 12 let na zaruku proti reznuti - reklamace (jde i u ojetiny). JinakvE 46 vubec uvnitr nevrze. Mel jsem cest asi se 4-ma kouskama a vsude pohoda, nadherny ticho jak od motou tak od podvozku. Od cca 140km/h foukal kolem vitr....to by chtelo odhlucnit o neco lepe, ale kdyz uvazime ze sjelo z linky uz v roce 1998, neni aerodynamicky zvuk nijak vysoky. (asi jako octavia2 ci focus2) Takze pokud jezdite japonskymi vozy bude Vam v BMW pripadat ze jedete ...
Je blbý, že já zastánce japonských aut se musím zastávat báva, ale prostě si nemůžu pomoct. Kámoš má E46 320D a nic z toho, co jsem tady četl nemohu potvrdit. Naopak se mi to auto velice zamlouvá, spotřebu má 5,5-6,5 a to může jezit i trochu divočeji. V interiéru je naprostý klid a pohoda. Koroze? Tak to bych chtěl vážně vidět. Prostě tomu nevěřím. Je to skvělé auto! Na druhou stranu zase musím říct, že v Galantu za poloviční peníze se taky necýtím špatně a taky mi tam nic nevrže a maže jak z praku