0
zpět

diskuze k tématu: BMW 320D (pouze chvála?)

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 20.06.2007 19:15, Cena v sevisech
Já měl 320i čipovanou na 170 koní. Teda, to auto mi fakt sedělo, ale škoda, že to tak žralo. Vim , že palubní počítač ukazoval momentální spotřebu při studenym rozjezdu 35 l . A náhradní díly nebyly tak hrozný. Ale jinak držák. Ale kamarád měl 5 řadu s benzíňákem 4,4 l a s tim se nehnul pod 14 l, i když se při jízdě vodstrkával nohou. Vír v nádrži. A ten kámoš tenkrát kupoval obrovský ALU s nízkoprofiláčema a dával 93 tis. kč!!!!!!!!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 20.06.2007 20:33, RE: 318i recenze
anonym napsal:
nazdárek. díky a prostuduju to. Jinak, musím se podělit o radost z "ledvinek" ( jak to pojmenoval můj švagr). Je to parádní auto a teď jsme byli s tím v Alpách. Mám tam i tempomat, tak úspora paliva byla znát. Jinak, - nemám jedinou výtku. Doufám, že mi to dlouho vydrží.
...radost a poteseni z jizdy v peknym aute vam jiste nezkali fakt, ze "ledvinkami" tu radu nazvalo marketingove odd. BMW pri uvedeni na trh...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 20.06.2007 20:33, RE: 318i recenze
anonym napsal:
nazdárek. díky a prostuduju to. Jinak, musím se podělit o radost z "ledvinek" ( jak to pojmenoval můj švagr). Je to parádní auto a teď jsme byli s tím v Alpách. Mám tam i tempomat, tak úspora paliva byla znát. Jinak, - nemám jedinou výtku. Doufám, že mi to dlouho vydrží.
...radost a poteseni z jizdy v peknym aute vam jiste nezkali fakt, ze "ledvinkami" tu radu nazvalo marketingove odd. BMW pri uvedeni na trh...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 00:37, RE: Že by VP 44?
AnderN napsal:
Take bych mel dotaz na autora - pise, ze menil brzdove kotouce, tlumice apod. Rad bych se zeptal, co za to v servisu BMW chteli (hlavne za material)?
Kotouce druhovyroba 3150 oba, vymenis si je sam za pul hodiny, jinak ani v servise si neuctuji tak moc, kdyz se najde rozumnej autorizovanej.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 01:13, BMW umí
Ale tak Báwo umí a většina modelů se dá. Akorát to 320D není žádný dravec, pozor na to ))
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 01:26, Libor
Hmmm tak E46 jsem měl a teda nic moc..Po 100tis. odešlo ložisko na zadku, ramena, tlumiče takže když jsem přešel od toyoty na které jsem měl naprosto perfektní podvozek i po 200tis tak jsem byl z BMW akorád nasr....Nehledě na to jak to rezlo a to jsem mu dával všechnu péči...Takže jsem všem těm hlavounům co se rozplívaly nad mím autem všem ukazoval jakej je to sráč!!!Ano diesel se dá výtačet dobře respektive je tak nalezený že turbo zatáhne poději než třeba u oktávky ale taky ta spotřeba je vyšší..těh 6l na dálnici je tak do 120-130 a pak to rychle leze nahoru.Což byla další věc z které jsem byl zklamán počítal jsem s lepší spotřebou a výkonu bylo také málo..100Kw je na tak těžké auto málo..Prostě od 150 je to líný at dělaté co děláte tak každý vás na dálnici i s obyčejnou 1.9TDI 66Kw předjede.Co se mi líbylo na autě vzhled a comfort. Ovšem už bych si ho nekoupil.Možná tu novější verzi se 120kw ta bude živější při stejné spotřebě možná i lepší..jo a vrzající interie je teda u E36 a E46 uplně normální..Muj závěr je, že doma už nechci žádného němce.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 10:46, RE: Libor
anonym napsal:
Hmmm tak E46 jsem měl a teda nic moc..Po 100tis. odešlo ložisko na zadku, ramena, tlumiče takže když jsem přešel od toyoty na které jsem měl naprosto perfektní podvozek i po 200tis tak jsem byl z BMW akorád nasr....Nehledě na to jak to rezlo a to jsem mu dával všechnu péči...Takže jsem všem těm hlavounům co se rozplívaly nad mím autem všem ukazoval jakej je to sráč!!!Ano diesel se dá výtačet dobře respektive je tak nalezený že turbo zatáhne poději než třeba u oktávky ale taky ta spotřeba je vyšš...
tak to je pekna blbost....nehlede ze BMW dava min 12 let na zaruku proti reznuti - reklamace (jde i u ojetiny). JinakvE 46 vubec uvnitr nevrze. Mel jsem cest asi se 4-ma kouskama a vsude pohoda, nadherny ticho jak od motou tak od podvozku. Od cca 140km/h foukal kolem vitr....to by chtelo odhlucnit o neco lepe, ale kdyz uvazime ze sjelo z linky uz v roce 1998, neni aerodynamicky zvuk nijak vysoky. (asi jako octavia2 ci focus2) Takze pokud jezdite japonskymi vozy bude Vam v BMW pripadat ze jedete pri tech 140km/h max. 90.....
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 13:11, RE: Libor
anonym napsal:
tak to je pekna blbost....nehlede ze BMW dava min 12 let na zaruku proti reznuti - reklamace (jde i u ojetiny). JinakvE 46 vubec uvnitr nevrze. Mel jsem cest asi se 4-ma kouskama a vsude pohoda, nadherny ticho jak od motou tak od podvozku. Od cca 140km/h foukal kolem vitr....to by chtelo odhlucnit o neco lepe, ale kdyz uvazime ze sjelo z linky uz v roce 1998, neni aerodynamicky zvuk nijak vysoky. (asi jako octavia2 ci focus2) Takze pokud jezdite japonskymi vozy bude Vam v BMW pripadat ze jedete ...
Je blbý, že já zastánce japonských aut se musím zastávat báva, ale prostě si nemůžu pomoct. Kámoš má E46 320D a nic z toho, co jsem tady četl nemohu potvrdit. Naopak se mi to auto velice zamlouvá, spotřebu má 5,5-6,5 a to může jezit i trochu divočeji. V interiéru je naprostý klid a pohoda. Koroze? Tak to bych chtěl vážně vidět. Prostě tomu nevěřím. Je to skvělé auto! Na druhou stranu zase musím říct, že v Galantu za poloviční peníze se taky necýtím špatně a taky mi tam nic nevrže a maže jak z praku
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 17:52, RE: vlastní zkušenost E46
anonym napsal:
Tlumiče mají dost po cca 80 tis km - leda by se jezdilo JENOM po dálnici.. Nechtěl bych je vidět po 200 tkm.. Mělo by se vyměnit současně i vše kolem /uchycení,/ -pak je auta zas jak nové !
Přední kulové čepy jsou Achillova pata 3er BMW, nejen E46ky. Se způsobem ježdění to nemá (skoro) nic společného.
Termostat a větrák klimatizace - taky klasika..
u snad všech BMW trpěla i zadní náprava, zavěšení, tlumiče, silentbloky. Podvozek je u BMW samostatná kapitola a trochu problematickká
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 21:17, 320D
Ahojky,přemýšlím o koupi 330xd asi tak od roku 02-03.Nyní mám Toyotu a nikdy jsem s ní neměl nějaký problém.Může mě někdo poradit,jestli se radši nemám Toyoty držet i dál,abych pak nebyl zklamaný???
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 21:24, RE: Libor
anonym napsal:
Hmmm tak E46 jsem měl a teda nic moc..Po 100tis. odešlo ložisko na zadku, ramena, tlumiče takže když jsem přešel od toyoty na které jsem měl naprosto perfektní podvozek i po 200tis tak jsem byl z BMW akorád nasr....Nehledě na to jak to rezlo a to jsem mu dával všechnu péči...Takže jsem všem těm hlavounům co se rozplívaly nad mím autem všem ukazoval jakej je to sráč!!!Ano diesel se dá výtačet dobře respektive je tak nalezený že turbo zatáhne poději než třeba u oktávky ale taky ta spotřeba je vyšš...
Prostě od 150 je to líný at dělaté co děláte tak každý vás na dálnici i s obyčejnou 1.9TDI 66Kw předjede-----------hehehe hahaha
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.06.2007 21:27, RE: Libor
anonym napsal:
Prostě od 150 je to líný at dělaté co děláte tak každý vás na dálnici i s obyčejnou 1.9TDI 66Kw předjede-----------hehehe hahaha
Taky jsem se tomu smál. TDI 66kw X BMW 320D 100KW Docela sranda) By si s ní to bávo dobře vytřelo p.....l
reagovat
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.