Dektr napsal:
No jasně ale víš co dostaneš za ty peníze,i kdyby sis koupil starou 5 tak je to 100 lepší než FIAT CROMA
Já vlastním 318 E36, protože sem mladej cucák, takže je s ní nuda,(teda krom zimy - všichni zkušení řidiči si stěžujou, jak to v zimě stojí za prd, ale já si s ní dával od 18let divoký jízdy po prázdnym parkovišti - taková škola smyku, a po pár hodinách si člověk docela zvykne i na silnici a pak je to legrace) ale příjemný svezení. Občasný kecy o spotřebě bych rád vyvrátil, jelikož jezdím i okolo 7,5l kombinovaná a to je to r93, díly se daj v druhovýrobě sehnat za absolutně srovnatelný ceny jako "obyčejnější" vozy. Má dost náchylný nápravy, ale jinak slušnej držák, vůbec nejede od spodu, špatná přístupnost zavazadlového prostoru-sedan a já bohužel nemám ani dělený sedačky, takže větší věci vozit nemůžu, leda by čouhaly šíbrem.
Fajn auto, ale do dalšího BMW bych nešel - nástupce je předraženej, jako bazarový auto Pro srovnání já svou 3 před 3 rokama koupil za 104 000 s necelyma 130 000Km...
Měnil jsem zadní tlumiče+úchyty a silentbloky, vš čepy přední nápravy, vejfuk(BMW stojí asi 8 000Kc v druhovyrobe, mam jinej celkem za 1500Kc :), spínač brzdových světel, oprava - olej z kardanu, oleje+filtry, řemen a mám vystaráno(to v průběhu 3let na 13starym autě).
Za slušný prachy tohle auto doporučuju, parádní design(na tu dobu) a svezení...