Michal napsal:
Jo a jako správný Citroen moc nerezaví.
Kdysi jsem pracoval u jedné velmi chudé Pardubické firmy, která používala Daewoo Matiz, jako služební vozy. I přesto, že jsem se trochu styděl jezdit v takovém autíčku, tak na něj nemohu zas tak nadávat. S Matizem jsem najel 140 000km a musí říct, že se jezdilo jen na garančky. Ne vím, kde vzal pistel recenze spotřebu 8,5l/100km, ale naše vozidla nikdy takové spotřeby nedosáhla. Měli jsme asi 20 vozů, tak o nich něco vím. Osobně jsem s Matizem jezdil někdy jak prase a max spotřeba byla 6,8. Jinak auto není moc pohodlné, motor je docela hlučný ve vyšších ot., auto má krátké sedáky, takže po delší jízdě z něj bolí zadek. Řazení není přesné a patří k těm horším. Jelikož jsem auto docela točil, tak bralo asi 1 L oleje na 3000km, ale to bylo dle techniků Daewoo v normě. Jinak kdybych ho sehnal do 60.000,-Kč, tak ho koupím manželce, nebylo to poruchové autko. Scháněl jsem Ford Ka, ale přes chválu pisatele těchto recenzí jsem zjistil, že skoro všechny Káčka bylyl rezaté (kolem víka nádrže a oken. Viděl jsem jich asi 10 a koroze byla u všech. Tolik moje zkušenost, hodně štěstí.