citace:
reakce na: Filip83, 15.06.2019 20:14 (Zdravím. Mohu poprosit o pomoc ...)
Já se tady bavím. Tady se doporučuje samá plečka. Ke konci někdo psal o Škodovce, já ji sice nemusím, ale rozhodně stran kvality a propracovanosti to není špatná volba. Rovněž VW. Ale já bych volil ještě jinak, Kugu. Ostatně tu jsem taky před necelými 2 roky zvolil a nelituji. Nevím, za kolik se dá dnes koupit, já jsem si to naspecifikoval tak, že jsem do objednávky nasypal celej katalog, takže to nakonec vyšlo v katalogových cenách na 1,05M + ještě něco jsem nechával dodělat, třeba Sherloga RS například, dokupoval jsem Cykell nosič na kola,... Nebral jsem jen automat, protože Powershift je později problematický a nebral jsem kožený elektrický sedačky, protože Kuga neumožňuje objednat chlazené/ventilované. Jinak tak je absolutně vše, co objednat šlo, včetně kravin jako 220V zýsuvky, všech zástěrek,... Kožené sedačky jsem nebral, protože pařit se v tom fakt manželka nechce, a to by se v létě pařila, když nejdou objednat klimatizované. Ale sračky jako Rencek, ASX, Chujdaj, nepochopím, že tohle někoho vůbec napadne.
BTW, za pár dní mi přistane k převzetí MB E400d 4Matic kombi, a tam to bude interiér komplet v hnědé Napa kůži, ale na rozdíl od Kugy, sedačky komplet klimatizované, komplet v elektrice, takže tohle je pak něco jiného, když i v parném létě je posez v koženém křesle jako by člověk seděl na mátě, krásně osvěžující. Žádná zpocená prdel nebo záda. A nemluvě o tom, že tam mám i nezávislé topení i chlazení, takže než odejdu v létě do auta, tak si ho nechám vyklimatizovat. A v zimě naopak zase komplet rozmrazit a uvnitř i v třeskutých mrazech pokojovou teplotu. Ale to jsem už moc odbočil.