anonym napsal:
Mne prekvapilo jak velky rozdil je uvnitr mezi Ceedem a i30. I30tka je proti Ceedu uplne nekde jinde. Zatimco Ceed ma interier kvalitou na rekneme takove te standardni urovni v ramci sve tridy, tak i30 patri k tomu nejlepsimu co na trhu je. Nevyhodou je akorat opravdu vysoka cena, kdy s lepsim motorem a rozumnou vybavou vyjde draze nez evropska konkurence, coz je preci jenom trosku troufale.
Ceed me interierem vubec nepotesil. Tvrdá bublina. Sedacky prumer, jizda taktez. Nedavno jsem resil jake auto, ve vyberu byl ceed, i30, astra, focus, octavia, golf, auris, C4 a leon. V prvnim kole vypadla i30, auriska, octavie a focus. Octavia a auris kvuli cene, focus je vyborne auto, ale nesedl mi designove stejne jako I30. Druhe kolo vypadl zbytek mimo leonu a Astry. Golf se mi nelibil, nicmene mi prisel jako nejtissi a nejlepe ovladatelnym auto z celeho vyberu (za 1.6 dat 490.000.- byt s komplet elektrikou a klimatronikem je dost). Ceed si jak jsem psal vyse jizdne nic moc....mel jse pocit jako u starsiho focuse. Drzeni stopy OK, ale auto se naklanelo, motor docela pronikal (hlukove) a od vozovky¨to sumelo taky dost. Posledni astra Ecoflex sice viceprvek nema, ale podvozkove mi prisla jako nejvyvazenejsi, kanaly pod kolem necitite, kdyz to nekam pod plynem zatocite drzi...Odhlucneni motoru spickove a naprvni poslech se odlisovalo od konkurence. Tot moje zkusenost a porovnani......