anonym napsal:
Pred vianocami som sa rozhodoval medzi maganom a ceedom kombi. Nakoniec som v cene ceedu 1,4 kupil megane 1,6 s klimou navyse a v cene bola zadara uprava na N1, takze nebolo co riesit.
Teraz som velmi rad ze som sa takto rozhodol. Navyse KIE maju N1 mrezu pevnu, megane sklopnu a posuvnu, s otvorm. Tiez spotreba je u ceedu vyssia aj ked vyrobca uvadza nizsiu.
Vobec si nevšímaj tieto "múdre" reči expertov, ktorý v živote Renaulta nemali, alebo mali nejakú 10ročnú šunku po 10 majitelovi a div sa svete ona sa im srala.
Megane bude tento rok v súčasnej generácii končiť, takže budú mať určite výborné výpredaje + to auto je proste vyladené. Ja osobne mám Sedana, ročník 05, a jediný problém bol vadný alternátor, ktorý mi v rámci záruky vymenili. Inak jazdím úplne bez problémov, mám sice len 1,4 ale na druhej strane jazdím sám, alebo s manželkou, motor je tichý, jazda pohodlná.
Nemám strach auto nechať kdekolvek parkovat, na rozdiel od známeho, ktorý len raz nechal skoro v centre Prahy Passat pred barákom (nedal ho do dvora) a skoro oň prišiel (asi ich niekto vyrušil - zámok rozbitý, káble vytrhané).