anonym napsal:
V cechach na servroch je strasna kampan proti renaultu a celkovo francuzskym vozom. Pred kupou som zistoval spolahlivost u mechanikov ktori robia hlavne renaulty a megane II po facelifte je vraj uplne bez problemov. (nehovorim o lagune). Osobne este stale mam citroen bx s hydraulikou - vseobecne zatracovyny voz, Rok vyroby 93 - 300 000 km, a uplne v pohode, keby sa dl kupit novy, hadam by som ho opat kupim. Zena thaliu robenu v turecku, a akurat na skore opotrebenie brzd v pohode. Otec citroen ...
Nielen v Čechách, na Slovensku je to podobné. Proste tu sú "in" nemecké vozy, hlavne koncernové.
Skor sa vždy pozastavím nad tým, čo sa pri týchto vozoch berie ako "spotrebný materiál" - váha vzduchu, lambda sonda, dokonca som už čítal aj o prevodovke!
Zatial čo frantíkom sa najviac vyčítajú poruchy elektroinštalácie. Tak neviem čo je horšie - svietiaca kontrolka airbagu alebo váha vzduchu v pr....?
Kazia sa všetky autá. Keď človek narazí na nepodarok, može to byť kludne aj japonec a má smolu.
My máme v rodine Megana II, 2x Citroen, a staré Punto 1 a všetky slúžia bez problémov. Dostávajú pravidelný servis ako je to predpísané, jazdí sa s nimi slušne a všetko je v poho.