0
zpět

diskuze k tématu: Kia Cee'd - zaostřeno na Evropu

kategorie zařazení tématu: korejská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.03.2007 17:17, RE: to: David_Logins
ALex napsal:
hola hola, panáčku my máme dneska asi krámy že jsme tak nabručení na tu KIU co? Beztak taky jezdíš fuckerem a děláš tady machra ty prde:)
Ty seš pěkné ťápala prý lepší než OPEL, tys asi v životě nejel Opelem že? Byť novým.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.03.2007 19:44, RE: No nic Moc teda....
David_Logins napsal:
No tak interier se nepovedl, vyplne dveri jsou jak z 10 let stare mazdy. (ne ze ta by je delala dneska lepsi). Pravda ze na drahe auto okolo hranice 700.000.- nemam, ale existuje cela rada ojetin okolo ceny ceeda (300.000.-) ktere maji najeto 10.000km a jsou okolo 2 let stare. Kazdopadne hlavne lepsi - AstraH, Mazda3, Focus2, Octavia2, Golf5 atd....takze byt nejsem milionar, znacku sociala nosit na aute nebudu (KIA). Jak jsem nekde cetl, ze to znici Fabii tak to bych taky netvrdil. Mozna jenom ...
konečne poriadne auto za rozumnú cenu, komu sa nepáči nech si kúpi octaviu 1.4 s veľkou ritou, za 499 999 Sk bez klímy
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.03.2007 20:48, RE: Bezte do hokny a nekecejte o picovinach
Krkovicka napsal:
Mufiku.martine, Edmunde a Davide_Loginsi
Velmi pravdepodobne jste zavisli na internetu. Doporucuji vam precist si nektery z navodu na odvykani a zredukovat pocty navstev diskusnich for.
..kdyby ty prispevky aspon staly za rec, tak by mi to i bylo jedno, ale ty vyctene rozumy stejne jako TDI v rodine jsou fakt do oci bijici...
S pozdravem Krkovicka, reznik, kupec a sedlak v jedne osobe
Myslím si to samé obzváště u mufika se poslední dobou bavím - pokud vím v současnosti vlastníš Fiata 1,2 ale tady jsi fakt za děsnýho doktora .....odborník teoretik - ty mám nejraději :o)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.03.2007 20:59, RE: Bezte do hokny a nekecejte o picovinach
Wenny napsal:
Myslím si to samé obzváště u mufika se poslední dobou bavím - pokud vím v současnosti vlastníš Fiata 1,2 ale tady jsi fakt za děsnýho doktora .....odborník teoretik - ty mám nejraději :o)
Ano vlastnim Fiata 1.2 a nestydim se za to, kazdy vlastnime to, na co mame a kupujeme si to, co nam vyhovuje. Co ti vadi na mych prispevcich? Nejsem zadny odbornik ani automechanik, ale nejaky ten vseobecny prehled o autech mam.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 08:31, RE: to: David_Logins
Dereck napsal:
Ty seš pěkné ťápala prý lepší než OPEL, tys asi v životě nejel Opelem že? Byť novým.
Ty Čurino to vis ze sem oplem jel....zvlast nova astra H je velice povedeny auto...kam se nejakej ceed na to sere. Uz jen ten vzhled, a to v tom nemusis ani sedet. Taky jsem jel ve Vectre A, B, i C GTS a täky dobry pohodlny auta s perfektni vybavou a tichym chodem....me by zajimalo co mas ty, mas nejakyho japonco-korejce z roku 1995 a delas tu machry-.....nemuzu zato ze opel je lepsi, vic proc je lepsi? Protoze je to nemecka znacka troubo:)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 08:36, Uherské Hradiště - Brno
Když jsem jel na této lince, tak jsme předjížděli 4 kamiony plné Cee´dů z Žiliny.
Jo krásné auta, hned bych jedno bral. Cena je přesně taková Evropská, a kvalita nádherně korejská. Když čeští hlupáci umí montovat škodovku, z tak velkou precizností, tak to musí umět i slovenští hlupáci. Je to jen taková metafora.
Výkon kvalita/cena, je nejlepší na světě.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 10:11, RE: Zaver
Vojta napsal:
Možná je to Korea, ale auto se vyrábí na Slovensku a design se dělal v Německu. Myslím si, že kdyby to vyrobila Škodovka, tak by si řekl, že je to super auto
presne tak,keby to bol nový model Škoda tak všetci budú nadšený a budú CEED vychvalovať do nebies.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 11:15, RE: Uherské Hradiště - Brno
michalcj napsal:
Když jsem jel na této lince, tak jsme předjížděli 4 kamiony plné Cee´dů z Žiliny.
Jo krásné auta, hned bych jedno bral. Cena je přesně taková Evropská, a kvalita nádherně korejská. Když čeští hlupáci umí montovat škodovku, z tak velkou precizností, tak to musí umět i slovenští hlupáci. Je to jen taková metafora.
Chtěl bych mírnit euforii o montování Škodovek Čechy. Viděl jsem strukturu zaměstnanců (kmenových i najímaných přes prac. agentury), a řekl bych, že spousta lidí to má do Žiliny blíž než do MB nebo Kvasin. A podobně je to v celém aut. průmyslu - občas pracujeme pro firmu, co vyrábí dřevěná obložení a jiné dekorace do aut (BMW, MB, Volvo, VW), na odpolední nebo noční směně se česky prakticky nedomluvíte...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 12:28, RE: to: David_Logins
David_Logins napsal:
Ty Čurino to vis ze sem oplem jel....zvlast nova astra H je velice povedeny auto...kam se nejakej ceed na to sere. Uz jen ten vzhled, a to v tom nemusis ani sedet. Taky jsem jel ve Vectre A, B, i C GTS a täky dobry pohodlny auta s perfektni vybavou a tichym chodem....me by zajimalo co mas ty, mas nejakyho japonco-korejce z roku 1995 a delas tu machry-.....nemuzu zato ze opel je lepsi, vic proc je lepsi? Protoze je to nemecka znacka troubo:)
Nevím jestli zrovna německá auta jsou ty nejkvalitnější. Mám Mazdu 6 a zatím 114000 km bez problémů, dále jsem měl 323 180000 km bez problémů a ještě máme doma 626 a taky 200000 km bez problémů. Docela rádi si počtu v Auto Tipu, kde přebírají 100tisícové testy z Autobildu a nevím nevím, ale na prvních místech nejsou němci. Ale to je každého věc. JÁ VĚŘÍM JAPONCŮM.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 13:27, RE: to: David_Logins
David_Logins napsal:
Hmmm, jak tak čtu tvoje příspěvky tak ty jsi asi hodně namachrovanej co?? To je tam těžký napsat, že mají korejci lepší motory než váš zastaralej koncern WV?? Prej načipovaný japonský motory. Ty mě teda bavíš
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 17:14, RE: to: David_Logins
Jirka napsal:
Hmmm, jak tak čtu tvoje příspěvky tak ty jsi asi hodně namachrovanej co?? To je tam těžký napsat, že mají korejci lepší motory než váš zastaralej koncern WV?? Prej načipovaný japonský motory. Ty mě teda bavíš
jo jo, baví tady všechny nejenom tebe,
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 17:18, RE: to: David_Logins
Jirka napsal:
Co jsem cetl recenzi ve Svete Motoru, kde testovali prave tu 1.4 tak pry vsichni novinari z ni byli nadseni, jak vykonem tak spotrebou, pry proti te 1,6 neni vyrazne slabsi a doporucuji tu 1.4, jen skoda, ze ruceni je drazsi, takze bych asi vzal radsi tu silnejsi. Ale uvidime co ukaze cas co se spolehlivosti tyce, ale prvni testy uakzaly, ze misto vevnitr a motory jsou opravdu dobre, tak uvidime co prinese cas a dalsi kilometry
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.03.2007 20:38, RE: to: David_Logins
Alex napsal:
jo jo, baví tady všechny nejenom tebe,
Docela se tady zase bavím. Spousta lidí tady kritizuje Kiu, aniž by se v ní kdy svezli, nebo ji nedej bože vlastnili.

V této zemičce lidi žijiou buď z názoru někoho jiného, nebo z mýtů, které jsou staré i destiletí.

Docela bysme se tady pobavili, kdyby existoval program, který by ukazoval u každého diskutujícího jaké má auto on, kolik km. má najeto a kolikáté má auto. Myslím, že by se tady tolik lidí nevášnilo. Počkejte ještě pár let a i nám Čechům dojde stejně jako třeba Němcům, že je rozdíl Kia z roku 1990 a Kia z roku 2005+ Uvidíte, co udělá s našim automobilovým trhem

Jinak si myslím, že tady nikdo nikoho nenutí, aby si ji koupil, já na ni třeba ani nemám, kdybych měl zbytečných 300 papírů, tak bych o ni určitě přemýšlel. Je to vybavené auto a docela se mi líbí. Jelikož se o auta zajímám a nežiju z mýtů a skazek, tak vím, že je to už celkem kvalitní auto. Povšimněte si prosím, že to s ničím nesrovnávám, zkuste to taky, bude tady lepší atmosféra.

Tak jo, pojďte do mě
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 30.03.2007 14:04, RE: No nic Moc teda....
David_Logins napsal:
No tak interier se nepovedl, vyplne dveri jsou jak z 10 let stare mazdy. (ne ze ta by je delala dneska lepsi). Pravda ze na drahe auto okolo hranice 700.000.- nemam, ale existuje cela rada ojetin okolo ceny ceeda (300.000.-) ktere maji najeto 10.000km a jsou okolo 2 let stare. Kazdopadne hlavne lepsi - AstraH, Mazda3, Focus2, Octavia2, Golf5 atd....takze byt nejsem milionar, znacku sociala nosit na aute nebudu (KIA). Jak jsem nekde cetl, ze to znici Fabii tak to bych taky netvrdil. Mozna jenom ...
Evidentne si v tom auto nesedel a nesoferoval ho, inak by si nieco take nenapisal.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 30.03.2007 14:20, RE: No nic Moc teda....
David_Logins napsal:
Vo Velkej britanii v testoch rodinnych hatchbacks konci Cee'd hned za Focusom. Rivali ako Golf, Astra, Mazda 3, C4 koncia za Cee'd-om. Jeden nazorny priklad: http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/grouptests/205050/family_hatchbacks.html
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 01.04.2007 19:47, RE: Uherské Hradiště - Brno
michalcj napsal:
2 michaljc:v té Boleslavi to dělají přes 100 let,je tam kontinuita celých generací rodin,které tam pracují,někdo na lince,jiní ve vývoji,chytrej. Město 100 let žije automobilkou a z automobilky.Korejčíci nahnali nějaké bače,kterým se zatoulaly ovce a teď dělaj auta,resp.parodii na auto.Viděl,vezl,stačilo.Děs!Při platu 14 tis Sk to bude hyper kvalita,to jo,to určitě.BTW:a ty součástky,z nichž to dělaj,ty jsou tak špičkové tím,že jsou korejské nebo vše z EU,jako každé jiné auto???Co vím,z EU.Nazdar.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 07.05.2007 00:26, RE: Uherské Hradiště - Brno
rejpal napsal:
2 michaljc:v té Boleslavi to dělají přes 100 let,je tam kontinuita celých generací rodin,které tam pracují,někdo na lince,jiní ve vývoji,chytrej. Město 100 let žije automobilkou a z automobilky.Korejčíci nahnali nějaké bače,kterým se zatoulaly ovce a teď dělaj auta,resp.parodii na auto.Viděl,vezl,stačilo.Děs!Při platu 14 tis Sk to bude hyper kvalita,to jo,to určitě.BTW:a ty součástky,z nichž to dělaj,ty jsou tak špičkové tím,že jsou korejské nebo vše z EU,jako každé jiné auto???Co vím,z EU.Nazdar.
nauč se první češtinu a pak piš. tak jestli je 100 let tradice vyrábění 105, 120, favoritu, felicii a podobných ... tak teda potěš
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 10.07.2007 16:46, RE: No nic Moc teda....
David_Logins napsal:
to je nazor blba
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 10.07.2007 16:47, RE: No nic Moc teda....
mufik.martin napsal:
Nerika, ze interier je krasny, ale neurazi, na ftokach vypada prumerne, jaky je ve skutecnosti to nevim, ale tragedie to rozhodne neni. Hlavne by to nechrastilo a nesisovalo. Pro nekoho kdo chce auto v zaruce to je urcite dobra alternativa. Ano astra H, focus II, golf V, jsou nekde jinde, jenze musite koupit auto bez zaruky, a nevim jestli za 300 sezenete aby melo najeto 10 tis km. Skoda, ze to auto neprislo trosku driv, protoze na nove ted nemam, ale koupil bych ho idealne 3 roky stare, to bude...
Naprosto stebou musim souhlasit::!!!!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 09.08.2007 00:40, RE: sedmiletá záruka
jirin napsal:
Všimněte si prosím ceny, kterou uživatel zaplatí za tu takzvanou sedmiletou záruku. Už kdysi jsem od jednoho prodejce slyšel modifikované: "Nejsem dost bohatý na to, abych si mohl dovolit prodlouženou záruku". Což tady platí. Principem je samozřejmě tlačit lidi co nejdéle do předražených značkových servisů a nutit jim stejně předražené tzv. "značkové" náhradní díly. K uváděné částce se samozřejmě připočte spousta věcí, které servis uzná za vhodné vyměnit a to už pak hodí úplně jinou sumičku. Ji...
P O Z O R !!!
Jaké pak náklady navíc mimo záruční prohlídky, když je to v ZÁRUCE ?????????????
Pane, pane....!
reagovat
1 2 3

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.