Pondělí 27.02.2012 16:26,
rada
Mazda CX-7 - pár postřehů, protože jsem se o ni před lety živě zajímal a nakonec nekoupil: Auto, které nedává smysl. 2,3DISI turbo benzín na tohle auto je prostě kravina, nenažraný motor s N98+ požadavkem. Dýzl od Mazdy je poukaz na cestu do Bohnic (víme svoje o Mazda dýzelsch současné produkce, že ano?
Zpracování auta jedním slovem tragedie. od nelícujících plastů uvnitř po nulovou antikorozní úpravu korunovanou kobercem nacucaný solí v podbězích. Místo: vpředu dejme tomu, ale sedadla jsou tak pohodlná asi jako ve felicii. Vzadu sedíš jako na bidýlku nebo koni na hřbetě s koleny pod bradu a navíc - není tam místo! Jak toho konstrultér docílíl, je mi záhadou při rozměrech auta.
Jako nehorší slabinu tohoto auta považuji pro-mareický dyzajn a pak motor 2,3Turbo. Tne je ve skutečnost výborný, ale do 3MPS (kterou jsem měl) a s jistým omezením do 3MPS. Ale to crossoveru či kam CX7 zařadit tedy rozhodně ne, protože jeho nároky jsou opravdu enormní, co do nákladů na benzín.
Jak říkám - Infinity v LPG.
Ad Tribeca - hmm, to asi pán nechce, když vybírá SUV s nějakými pseudoternními ambicemi. Nicméně jako rodinný wagon ano, to píš co by současný majitel značky Subaru. Kvalita zpracování příkladná, komfort vysoký, spolehlivost vysoká, poněkdu vyšší spotřeba H6, nekonečně místa uvnitř a hlavně - špicové jízdní vlastnosti dané podvozkem modifikovaným od lety prověřeného Outbacku. Jen to není do terénu.
reagovat