jirka napsal:
Ja mam ted TT a chci si carrerku koupit tak dik za postrehy a za peknou recenzi.Co jsem slysel tak jinym uzivatelum vadilo ze se to dost drnca na ceskych silnich ale stim se musi u takoveho auta pocitat :)
A co po ujeti 200km naraz je ta jizda jeste pohodlna ??JInak 190 na trojku to je fajn:)JO a taky proc jste jezdil na servis do nemecka a ne do cech??
Carreru jsem chtěl odjakživa. Bylo mi zhruba 13 (a psal se rok 1985) když přijela k sousedům návštěva z Vídně, a před jejich barákem stála fialová krasavice Carrera. Posledních pár let mi silně vadily přední světla, ale teď když se Carrera vrátila zpátky k původnímu vzhledu, je to opět krasavice.
Měl jsem už před tím nějaké "sporťáky" typu megane coupé, ford cougar, apod. Ani jsem nečekal, že bych někdy na carreru měl. Pak se trošku začalo dařit, já jsem změnil auto na klasický sedan (AUDI) a dneska, když už na carreru prakticky mám, ji považuju za něco krásného, ale naprosto zbytečného. Bodový systém mi umožní využít tak 30% jejich schopností, a moje prdel už by asi nechtěla být omlacovaná každodenně úrovní našich mizerných cest. Kamarád si ji ale pořídil, jako druhé auto, tak doufám, že ho po zimě překecám aby mi ji půjčil a uvidíme - třeba si získá moje srdce... Ale spíš ne, jezdil jsem s M3 a už jsem na tyhle auta fakt starý