rohYpnol napsal:
Variabilitou na Octavii už z podstaty sedanu naprosto nemá. Takže věz, že já bych si Fluence nekoupil, ani kdyby stál polovinu toho, co Octavia. A myslím, že lidí nechtějících sedan tu bude opravdu dost... Takže Octavia může být v klidu.
Jediné, co so dokáži představit, je jistý přesun zakázek fleetových vozů směrem k Fluence. Nicméně tam to bude spíš otázkou celkové cenové politiky a vstřícnosti dodavatelů vozů vzhledem k firmám. A tam to má pravděpodobně koncern celkem v rukávu (nebo se mýlím?).
To mozno, ale su tu aj ludia co by si len tazko kupili liftback, napr. ja. Mam rad sedany pretoze maju najvacsiu tuhost karoserie a tym padom aj najmenej vrzgaju, a okrem toho 3priestorove autaky su mi najsympatickejsie. Sedan mi proste staci, stejne vacsinou v kufri nosim len povinnu vybavu a sem tam nejaky mensi nakup. Ak idem na dlhsi cas prec, tak do kufra zbalim v pohode vsetko co potrebujem.
Ale uznavam, ze liftbacky su praktickejsie - raz sa mi stalo, ze som potreboval odviezt opachu - velky televizor - ten sa mi do kufa nezmestil a musel ist na zadne sedadla.
A samozrejme Fluence by som si nekupil uz len preto ze to je renault....