kaccerr napsal:
to by mě zajímalo jak to soudruzi ve španělsku dokázali,když má ještě starší podvozek než naše ochcávka a podle tebe je tam místa na tancování? Pakliže máš 6 let,nebo jsi trpaslík tak jo
)
Tohle auto je zplácanina nechutného kalibru a taky to podle toho jezdí a skřípe a rezne a v rychlé zatáčce nechybí mnoho a zadní převis tě rozhoupe,nedej bože roztočí jak centrifugu. Ale každý má rád to svoje,takže chlapi promiňte
)
no....já jsem tyhle toleda měl dvě...jedno 93 1,6 benzín 75PS a jedno 98 TDi 110 PS Magnus....popravdě spokojený jsem s nimi byl, hlavně s Magnusem, protože měl super motor a výbavu, ale.....že bych tady psal, že je to KOMFORTNÍ auto a s DOSTATKEM PROSTORU....no jasně...v kufru, ale komfort si představuju jinak...přístrojovka není moc daleká škodě favorit...když jí s rovnám s golfem 3, tak nebe a dudy....ještě štěstí, že měl magnus al kola, jinak bych v zatáčkách moc nestíhal...o sedačkách a jejich bočním vedení ani nemluvě...neříkám , že je to špatné auto, jednu dobu to byl společně s ventem bestseler chudších podnikatelů, firemních manažerů, ale bohužel taky taxikářů...ale s přílišným nadšením autora bych byl dost opatrný...