Zdeny60 napsal:
.
Zdeny začínáš se chovat jako falus. Ne že by mi to vadilo. O něčím otci mluvíš jako o "fotrovi".Kdyby tě někdo časem proplesknul, ani bych se nedivil.Tak chlapče, jestli někdo začal s urážlivými osloveními, byl jsi to jen a pouze ty.Já jsem dosud nepoužil jediný sprostý slovo, navíc ne tohoto kalibru, co ty. Čili to za prvé. A abych se vrátil ke slovu fotr, na tom nic hulvátského není, protože se jedná o uznávané slovo, pocházející z německého Der vater - čili otec. Bohužel nemohu za to, že v našem kraji (Sudety) toto slovo je běžně frekventované a že tobě se nelíbí.Valnohovi se omlouvám - že si OTEC koupil XT, jsem přehlédnul. Nicméně i tak trvám na tom, že pokud za něj zaplatil to co zaplatil, tak ho v salonu natáhli, protože u Subaru je jedna věc cena ceníková a druhá věc je cena prodejní - ta proti té ceníkové bývá o dobrých 15-20% nižší a to včetně výbavy. Kdo kdy kupoval nové Subaru, ti to potvrdí.Od Rena jsem čekal čekal , že bude komentovat své doporučení ad CR-V a jeho 4x4 systé pohonu. Ale bohužel- zase jen prázdná sláma.
U tebe byl problém v tom, že sis naši nevraživost vůči Subaru začal brát osobně a pak už to jelo.
"Kde jsou ti mudrcové teď?"
"Stejně polovina těch příspěvků byla o výkalu"
"Než ty vymyslíš myšlenku, já napíšu A4ku"
a pokračuješ "zase jen prázdná sláma"
Ani ve vašem kraji určitě dítě neříká svému rodiči "fotr" nebo se mýlím? Ani ty jsi svého otce neoslovoval fotře, nebo ano? A ano, to cos napsal bylo zcela jednoznačně míněno hanlivě a myslím, že to víš i ty.
Ale už se v tom nebudu hrabat, zopakuju ti, co říkám pořád dokola: 90% lidí se v Česku obejde bez čtyřkolky, a ti co si ji kupují vystačí i s Haldexem, nebo tím, co je v Hondě, nebo s tím, co je ve Foresteru
XT s variátorem - viskózní spojkou. Na videa jsem se nedíval, omlouvám se, ale viděl jsem jich už spoustu. Stejně trvám na tom, že se do úzkých v běžných podmínkách vůbec nedostaneš, pokud nejsi
lesák nebo nebydlíš ve Špindlu nahoře u vleku. Většina lidí, co zoufale potřebuje pohon 4x4 vystačí
s připojitelným pohonem.