0
zpět

diskuze k tématu: Jaké koupit nové auto do 280 tis. Kč?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, japonská vozidla, japonská vozidla, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 12:32, rada
Rozhodnuti dat 280 tisic za nove auto, navic v soucasne krizi autoprumyslu, je nejblbejsi napad, jaky jste v zivote dostala, protoze poteseni z jizdy to v tehle kategorii to stejne nebude a za par let to bude mit oproti novym autum hodnotu 0 (firmy budou tlacene do inovaci a redukce nakladu, v roce 2011 bude za 300 tisic Audi). Kdyz chcete mermomoci ted utracet za auto, kupte neco rok jeteho (referentske auto se zarukou vyrobce), bude to mit vychytane vsechny vyrobni vady, kterym se nevyhnete ani u nize uvedenych udajne "spolehlivych" znacek (haha), usetrenych 70-100 tisic muzete venovat na charitu.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 16:52, rada
Jeste k tem doporucenim spis obecne. Nedejte na nejake hlasky typu kupte rok ojete auto, BMW z roku 2004 nebo zadne protoze je krize, popr za 299 tisic apod. To jsou takove vykriky. Klidne se drzte sveho zadani, nove auto ma svoje, za ten cenovy limit poridite male auto bez problemu. A neverte, ze s nima neni zabava. On jen nekdo povazuje zabavu jezdeni zatackou smykem a nechape, ze ostatnim je to fuk a jen chteji normalne jezdit. Jak uz bylo doporuceno, vesmes japonci vas nezklamou. Ted jen skocit primo do toho auta a vyzkouset. A nebojte se obejit klidne vice prodejcu, v klidu rozmyslet. Bude to vase auto a vy se v nem musite citit dobre a byt s nim spokojena. Napr. moje mamka kupovala takhle za 280 tisic v 99 noveho yarise a neda na neho dopustit. Jeste jedna drobnost, sice nekteri prodejci maji garancni prohlidky po 30 000km,ale co uz vam nereknou, ze ne vzdy to je nejlepsi. Takhle se tusim nachytal sam renault. Zakaznikum pak misto slibovanych 30 tisic doporucoval zkratit tyto prohlidky ;)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 17:44, rada
To JK: ...nejblbější nápad, jaký jste v životě dostala,... Vy víte jak člověku, který chce pomoct ve věci které moc nerozumí, zpříjemnit den, jinak na Audi za 300 tisic se moc těším, akorát škoda že bude celé z plastu a startovat budu klikou, protože jak píšete, inovace a redukce nákladů budou nezbytné... ono stejně Ty plastové flašky už nikdo nechce
To paní Petra: potěšení z jízdy se jistě dostaví i v této třídě, myslím že svezení např. s Yarisem 1,33, který má díky dvojitému časování ventilů výkon 100k a 6-ti stup. převodovku bude stát za to, navíc díky objemu 1329ccm u některých pojišťoven ušetříte i na pojistce a především ve městě také na palivu díky systému Start and Stop.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 20:19, rada
doporučuji nový SEAT IBIZA s motorem 1,4 a výbavou Style za 299 000 Kč, nejlepší vůz ve třídě malých vozů. Kompletně nový podvozek od audi
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 21:18, rada
Doporucuji , takove auto jae se Vám bude libit , udelejte si cas a obejdete autosalony , nejlepe s kamaradem resp. s pritelem, Ja bych doporucoval na takove popjizdeni, nejake male auticko , nejakou novinku, FPetr
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 22:01, rada
Dobrý den.Hlavně nedejte na rady těch kecálků,kteří straší krizí a čekají,že za dva roky koupí Audi za 300.000,-.To je spíš jejich přání než realita.Čím více takových lidí bude,tím hůře pro nás všechny,takže mě potěší každý normální člověk,který situace využije tím,že dnes koupí auto za cenu,za kterou by ho ještě před rokem pořizoval jen těžko.Výbě je,doporučuji abyste se podívala spíše na recenze než na tuto diskusi,protože do ní přispívají většinou lidé,kteří v životě v autech která hodnotí neseděli.To u recenzí ta auta hodnotí přímo jejich majitelé,je tedy více vypovídající.Už vůbec neposlouchejte rady těch diletantů z redakce Tip Cars,bůhví,kdo jim platí za to,aby prosazovali tu kterou značku.Už teď to tady vypadá spíš jako reklamní prostor než inzertní server
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 22:16, rada
Vendulo: Sekvenční řazení, to je řazení bez spojky, zařazováním směrem k sobě a podřazováním odsebe, jako u WRC (jestli jste viděla rally) =)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 22:16, rada
V tomhle cenovém rozpětí bych šel do Renaultu. Clio je spíš na dolním konci a na ježdění po městě by mělo v pohodě stačit, vejde se tam ale i Megan 2. generace - sedan od 250, kombík za 280. Bezpečné je to dost, na spolehlivost se názory různí, já si nemohu stěžovat.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 28.01.2009 22:36, rada
Hlavně si nekupujte Toyotu Yaris s převodovkou MMT. Jsou tam výrobní vady. Nejprve je uznali a začali to měnit a nyní od toho ustupují, protože se bojí vlny soudních sporů. Ta výměna totiž stojí přes 60.000,- Kč. Nedoporučuji kupovat u Emil Frey. Je to nejdražší servis Toyota a naprosto nesolidní. Místo opravy výrobní vady v záruce restartují počítač! Gangsteři.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 12:47, rada
Málokteré auto v téhle cenové hladině nabídne lepšé poměr užitná hodnota/cena než fabie... bohužel.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 12:50, rada
Jintaj: to si děláte pr..l?!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 13:30, rada
To Jintai: To jde vidět že jste zaslepenej škodovkář vážený jintaj. Budeme li se bavit o social edition tak vede dacia (možná chevrolet) je jendo jakej model(poměr cena užitná hodnota) tím ale neříkám že bych si ji koupil ........ o třídu (půl třídy)výš asi Kia Ceed ale to už je diskutabilní (možná renault, fiat atd...)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 13:50, rada
Paní/slečno Petro, doporučil bych Vám nové skladové auto, jedno jaké značky. Možná v něm nebudete mít třeba 1-2 prvky výbavy, které byste si jinak objednala, ale získáte na to slušnou slevu a kolikrát pestrou výbavu navíc. Pokud se zaměříte na skladová auta, budete si moci dovolit za 280 tisíc koupit například vůz se silnějším motorem. A co je hlavní, na vůz máte stále PLNOU ZÁRUKU, která začne běžet až při převzetí auta.
Osobně bych zamířil k dealerovi Fiat, jednak mám já i rodiče s touto značkou výborné zkušenosti, jednak právě prodejci Fiat mívají slušné skladové zásoby, čili je z čeho vybírat a určitě se nevrátí s prázdnou jen kvůli toho, že by neměli Vaši oblíbenou barvu. U skladového auta také lépe usmlouváte cenu.
A ještě jeden osobní postřeh na závěr - jako majitel ročního Fordu Fusion doporučuji vyhnout se tomuto vozu (a asi Fordu obecně) - nechal jsem se zlákat na slušnou cenu za vybavený automobil, ale následně doplatil na neochotu autorizovaných servisů řešit reklamace. Až před pár dny se jeden z nich odhodlal opravit výrobní vadu, na kterou jsme upozorňovali od koupě.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 14:06, rada
Dobrý den přeji . Zrovna řeším tejný problém potřebuji autíčko nové do cenové relace 250 tis, pro své rodiře.Dnes jsem objel pět autosalonů a mám dojem , že vozidla se dají sehnat do této relace i s klimatizací a el, okny . Momentálně mám 3 adepty Fiat Grant Punto, Fabia , a C3 . Vypadají . docela bezpečně Servisní náklady jsou cca stejné v rozmezí 2.5OO - 3.800 kč za první gar.prohlídku. Fiat má delší záruku od výrobce ale u ostatních se dá zakoupit prodloužená záruka. Sám ještě nejsem rozhodnut .Rodiče najezdí cca 10tis /rok tak nemá cenu jít do větších obsahů. Přeji šťastnou volbu. Martin
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 15:18, rada
Pro Martina: Tak ve Vašem uzším výběru bych neváhal ani chvíli. Fiat Grande Punto nabízí nejvyšší bezpečnost, nejmodernější techniku a subjektivně je také nejvíce líbivý. Pro někoho může být fakt, že je z této trojice také největší, argumentem - a to v pozitiním i negativním smyslu, což nechávám na zvážení. Pokud nejsou rodiče závodníci, myslím si, že 5dveřový Fiat Grande Punto ve výbavě Dynamic je pro ně ideální i se základním benzinovým motorem 1.2 (oproti fabii je to 4válec s kultivovanějším projevem i lepší spotřebou při vyšším výkonu).
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 18:40, rada
Určitě zde již tato rada zazněla níže, ale přesto bych ji rád zdůraznil. Určutě ne Forda !! Koupil jsem si u nich nový vůz za 600 t. Kč a ihned se objevila výrobní vada, kterou mi vůbec servis neuznal a jednal velice nevkusně.... takže všechno možné, jen ne Ford, neboť: TAM - Fordem - ZPĚT vlakem...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 19:11, rada
Já osobně bych koupil VW Polo, které se dá pořídit za 239900,- včetně výbavy All In, která obsahuje klimatizaci a 5 dveřového provedení. U ostatních značek je poměr cena/kvalita docela hodně nízko a prodej po 3-5 letech se projeví na ceně.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 19:59, rada
Určitě bych uvažoval o Fordu Fiesta.Ale jakékoliv nové auto bude dobré auto.
Zaleží jen na vkusu každého kdo si chce nové auto koupit.
Komentaře jako koupil jsem si u nich nový vuz za 600 tisíc a ihned se objevila vada
nebo nechal jsem se zlákat na slušnou cenu za vybavený automobil, ale následně doplatil na neochotu autorizovaných servisů řešit reklamace. Jsou absurdní a vyvolávají usměv.Giorgio v tom má asi zmatek má dobré zkušenosti s FIATEM ale koupil si FUSION.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 20:29, rada
Zdravím a přidám svoji zkušenost. Osobně jsem koupil Fiat Grande Punto s motorem 1.3 Multijet výbava Dynamic a absolutni spokojenost. Jezdím ročně 60 000 kilometrů a auto mám rok a půl. Těď mám na tachometru 85 000 km najetých bez problémů. Je mě jasné, že diesel v této vybavě je na Váš limit, ale zkusil bych 1.2 benzin ve výbavě Dynamic. Za své peníze podle mě dostanete pěkné a spolehlivé auto.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 29.01.2009 20:30, rada
Ne, Petře, nemám v tom zmatek. Dealer Fordu mi nabídnul auto s ceníkovou cenou 425 000 o 120 000 levněji, za podobné peníze jsem měl navíc oproti Fiatu Grande Punto litá kola, automatickou klimu, silnější motor a vyhřívané čelní sklo. S fordy jsem neměl zkušenost, podle statistik TÜV to bylo spolehlivé auto, inu, řekl jsem si, proč to nezkusit. A spálil jsem se. Dneska bych se rozhodnul jinak, ale je pravda, že bych dnes měl za 300 000 nové bravo. A s tím mám osobní zkušenost (dovolená v Chorvatsku, koupil jej otec loni v červnu), která je vynikající. Všichni lidé dělají chyby, ale někteří jsou ochotni je sobě i veřejně přiznat... Tak to prosím neodsuzujte. Pokud máte forda a jste spokojen, gratuluji a přeji Vám to.
reagovat
  1 ... 3 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.