Já musím doporucit Toyotu yaris mame uplne ten prvni rocnik co se prodaval u nas doma je uz pres 8let(koupen novy)!!a zavady zadna!vse je puvodni krome penumatik a oleje a mozna vody v ostrikovacich.Mamka v nem jezdi denne nekolikrat jsem snim absolovovali cestu slany sumperk 300km v 5 lidech a da se to pro 2 lidi komfortu habadej na jakekoliv cesty. momentalne ma najeto 95tis je to motor 1.0 kdeyz stim jezdi mama tak jede za 5l(lepsi ridic mozna i min) s otcem pri zavodnim stylu 6.5 ja az 7l ale to uz dostava za usi fest,to auto proste nic nechce jezdilo se snim i pul roku bez technicke proste nikoho nenapadlo ze by to auto neco chtelo,motor 1.0 je krasne zivy ne jako muj fiat 1.4,
toto auto mohu jen doporucit a to po 8 letech zkusenosti a zcela bezproblemoveho chodu,koroze zadna nevim co tomuhle autu vytknout mozna design ,jizdni vlastnosti slusne asi i velmi dobre ale jsem zhyckany z velkych stabilnich aut.
kufr je slusny nahoru 4 kola a kdyz je clovek trochu skromnejsi tak veci pro 4 lidi se tam taky vejdou
a pochvalu zaslouzi i za bezpectnost pri jedne zavodnejsi jizde doslo ke srazce se skodou 120 .bylo to ve 100km/h rychlosti skoda 120 na odpis yaris odletl do prikopy auto i pres ohnutou predni napravu dojelo 30km domu a druhy den do servisu
servis je mozna drazsi ale kdyz ho nepotrebujete treba i 8let tak se pak muze pekne prodrazit levny servis treba u jineho vozu ktrery ho za tech 8 let navstivi nekolikrat.
zkusenosti s jinymi automobily v rodine nova audi A4 nove BMW 3,Renaul Scenic a yaris
podle me jsou toyoty opravdu velmi dobra auta jen design bych upravil ale po kvalite jsou na jednicku a neni to jen ma zkusenost
tak dobre vyberte přeji hezký den s pozdravem Tomáš
[email protected]