Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Na benzínce neřádil poltergeist ani zloděj. Spoušť tam udělal chlupatý vetřelec

Naše téma
Kamil Dubský | 27.09.2024
Nezvaný vetřelec na českotřebovské benzince. Poznáte ho? | foto: Policie ČR
Řidiči, kteří chtěli natankovat na čerpací stanici v České Třebové, se nestačili divit. Dveře benzínky byly téměř hodinu po otvíračce stále zavřené a před výlohu bylo vidět, že někdo z regálů vyházel zboží. Zavolali proto policii. Vysvětlení podivného případu bylo nakonec velmi kuriózní. 
"Oznámení na linku 158 znělo tak, že zřejmě došlo k nějakému neštěstí na benzince v České Třebové, neboť pán, který nám volal, věděl, že už mělo být minimálně hodinu otevřeno. Místo toho na něj čekaly zavřené dveře a uvnitř benzinky rozházené zboží z regálů. Operační důstojník na pumpu vyslal hlídky policistů, aby zjistily, co se stalo," informovala policejní mluvčí Markéta Janovská.

Podívejte se, kdo řádil na pumpě:

Vysvětlení bylo velmi netradiční, vše měl totiž na svědomí chlupatý vetřelec. "Obsluha byla dobrovolně zavřena v zadní části pumpy, a kdo řádil v prodejně, se můžete podívat ve videu," směje se policejní mluvčí.

Když ráno přišla obsluha pumpy do práce, vyděsil ji šramot. Žena se tedy raději se zamkla v zázemí a zavolala majitele benzinky. Všímaví řidiči ale byli rychlejší.

Teď už jen zbývá odpovědět na otázku, kdo řádil na prodejně? Byl to norek, tchoř nebo kuna?
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů