Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Policisté hledají řidiče, který bez ohledu na značky vjel na D1 do protisměru

Naše téma
Marie Sehnálková | 19.07.2024
Řidič najel na dálnici D1 do protisměru | foto: Policie ČR
Nepochopitelné a velmi riskantní chování řidiče, který na dálnici D1 mezi Přerovem a Lipníkem nad Bečvou najel do protisměru a nějakou dobu v jízdě pokračoval, zachytila kamera. Událost se stala v úterý 16. července poi 11. hodině.  Policisté nyní po šoférovi pátrají a žádají o spolupráci také řidiče, kteří v danou dobu úsekem projížděli a situaci se jim podařilo zaznamenat.  
Policisty o vozidle jedoucím opačným směrem informovalo několik řidičů. Hlídky vyrazily okamžitě na místo a provoz na dálnici zastavily, však auto již nedohledaly.

„Z kamerového záznamu je patrné, že řidič jel s vozidlem Škoda Octavia combi na Přerov v pruzích směřujících na Lipník. Kde na dálnici do protisměru najel jsme zatím nezjistili. Pár minut poté, co vůz projel kolem kamery, se na záznamu objevil znovu. Tentokrát ale najížděl do protisměru z druhé strany a jel tak proti vozidlům jedoucím na Přerov. Patrně se mu podařilo dojet až na odpočívadlo Osek, které se nachází na 289. kilometru, kde se otočil a poté již jel správným směrem. Na sjezdu, kterým na dálnici najel, ji také opustil," popsala policejní mluvčí Marie Šafářová.

S informacemi k neznámému řidiči a jeho vozidlu je možné kontaktovat přímo dálniční oddělení Kocourovec na čísle 974 762 751 nebo linku 158. Se ztotožněním řidiče a vozidla by mohly pomoci především záznamy z palubních kamer.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů