Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nový Peugeot 3008 ohromuje designem i interiérem. Jak si ale vede na silnici?

Naše téma
Jiří Humplík | 30.08.2024
dalších 15 fotek
Peugeot 3008 1.2 PureTech Hybrid | foto: se svolením TipCars.com
/VIDEORECENZE/ Nové elegantní SUV Peugeot 3008 bylo oceněno prestižní cenou Red Dot Award za design. Autorecenzent Matěj Myška tentokrát podrobil zkoušce pro web TipCars.com tento nový Peugeot ve verzi 1.2 PureTech Hybrid. Odpovídala reálná spotřeba motoru 1.2 PureTech, která ve vozu kooperuje s elektromotorem a automatickou převodovkou eDSC6, tomu, co udává prodejce? Jak tyto tři nástroje dokázali inženýři Peugeotu sladit ve společnou melodii? Nejen to, ale i další zajímavosti o tomto autě se dozvíte v našem testu.
„Už na první pohled vás vzhled nového Peugeotu nenechá chladnými, a to ať už v kladném či záporném smyslu. Designéři se nebáli a vyřádili se na přední masce i v interiéru,“ říká v úvodu videorecenze pro web TipCars.com Matěj Myška.

„Jestli je exteriér odvážný, pak interiér je jednoduše velkolepý,“ hodnotí dále Peugeot 3008 ve videorecenzi Myška. „Líbí se mi celková variabilita interiéru, zejména z hlediska odkládacích prostorů...“

Na celou videorecenzi Peugeotu 3008 se podívejte zde:
Jaké byly celkové výsledky jeho rozboru? Jaké vlastnosti měl podvozek Peugeotu? I to zjistíte v tomto testu.

„Co se francouzským inženýrům na novém Peugeotu 3008 určitě nejvíc povedlo, je podvozek. Je naladěn geniálně,“ vyzdvihuje Matěj Myška a dodává, že tento vůz je velkým průkopníkem a ukazuje, jakým směrem se automobilka Peugeot chce ubírat v budoucnu.

Podívejte se i na předchozí videorecenze Matěje Myšky:
Níže je posledních pět video testů, všechny je najdete v tomto tématu ZDE.

Kdo je Matěj Myška

Matěj Myška, zdroj: Se svolením TipCars.com
Jeho celoživotní nadšení a vášeň k autům se překlopila v poznávaní a prezentaci novinek v automobilovém průmyslu, a to prostřednictvím videorecenzí.

„Bez nadsázky si tímto plním klukovský sen, který mě stále neskutečně baví a žene kupředu vstříc novým zkušenostem. Samozřejmě cílem je, aby tyto recenze ve výsledku bavily hlavně vás, naše diváky a sledující. To si troufnu říct, že se nám daří a jsme za to rádi,“ říká Matěj Myška.

Jeho recenze můžete sledovat na TipCars magazínu, zde na webu denik.cz/auto, nebo také na platformě YouTube na kanále TipCars a v Myškově pořadu CAR VIEW - TV.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů