Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Test nového Volkswagenu Passat 2.0 TDI: vůz, který vám hned padne do ruky

Naše téma
Jiří Humplík | 17.07.2024
dalších 19 fotek
Volkswagen Passat B9 2.0 TDI | foto: se svolením TipCars.com
/VIDEORECENZE/ „Co všechno nový Passat přináší? Je toho docela dost,“ uvádí autorecenzent Matěj Myška další model testovaný pro web TipCars.com. Jak se chová motor 2.0 TDI o výkonu 110 KW s automatickou převodovkou? A bylo reálné dosáhnout udávanou spotřebu 5,7 l/100 km? To a mnoho dalších zajímavostí o Volkswagenu Passat 2.0 TDI se dozvíte v tomto testu.
Volkswagen Passat je v automobilovém světě stále velký pojem. Nyní na trh přišla jeho zřejmě již poslední devátá generace.

„Model vznikal souběžně s novým Superbem. Asi i díky tomu je teď v něm také na zadních sedačkách obrovský prostor a v kufru spousta vychytávek,“ říká ve videorecenzi pro web TipCars.com Matěj Myška.

Na celou videorecenzi Volkswagenu Passat se podívejte zde:
Matěje Myšku velmi zaujal objem zavazadlového prostoru, a to, že dokonce pod spodní úrovní podlahy se může nalézat plnohodnotné rezervní kolo.

„Mezi největší změny oproti předchozí generaci patří samoupínací pásy, více prostoru vzadu, o 40 litrů větší zavazadlový prostor, výborné odhlučnění a eliminace tvrdých plastů uvnitř,“ shrnuje dojmy z nového Volkswagenu Passat Matěj Myška.

Podívejte se i na předchozí videorecenze Matěje Myšky:
Kdo je Matěj Myška

Matěj Myška, zdroj: Se svolením TipCars.com
Jeho celoživotní nadšení a vášeň k autům se překlopila v poznávaní a prezentaci novinek v automobilovém průmyslu, a to prostřednictvím videorecenzí.

„Bez nadsázky si tímto plním klukovský sen, který mě stále neskutečně baví a žene kupředu vstříc novým zkušenostem. Samozřejmě cílem je, aby tyto recenze ve výsledku bavily hlavně vás, naše diváky a sledující. To si troufnu říct, že se nám daří a jsme za to rádi,“ říká Matěj Myška.

Jeho recenze můžete sledovat na TipCars magazínu, zde na webu denik.cz/auto, nebo také na platformě YouTube na kanále TipCars a v Myškově pořadu CAR VIEW - TV.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů