Michal napsal:
Recenze je absolutní bomba. Taky jsem jezdil asi 4 měsíce s tímhle "tankem". Nejvíc mne fascinovalo několik věcí:- nepotřeboval jsem klíčky - auto šlo nastartovat či odemknout jakýmkoliv klíčem, třeba od bytu, nádrž, kde jste vzali 30 litrů benzínu a ručička zůstala pořád dole na nule a to, že nás volha nevypekla, ani když odešla spojka - prostě se tam narvala trojka bez spojky a už to jelo. a dalo s v ní i pohodlně spát. Jenže pak stačilo trochu sněhu, ostrá zatáčka a skončil jsem na svodidlech...
Můj otec měl volhu asi 4 roky pred rebvoluci( černy sedan, v dehtu), ale pak si vzal mojí mamku, a jak to byva, nebyly penize a tak musel volhu prodat. Teďka mame jako druhe auto Moskvich Aleko(LPG). Ale zpět k Volze: asi před 2 rokama sem byl v bazaru, a jeden navštěvník tam s ní přijel. S otcem jsme na to koukali, ukazal nam motor, interier, a od te doby premyslim, ze si taky nejakou koupim. Ale řidičák mam už od ledna, a penez taky moc neni-takze nic.
Taky mě napadlo, že bych jako recesi sehnal jenom karoserii, jiny motor a podvozek( saab 9000 2.3t), mramorovou palubku, interier z kůže a dřevo a pod. a zprovoznil bych to.
Ale vzhledem k nasim zakonum to stejne nejde, tak zase nic.