0
zpět

diskuze k tématu: RECENZE OJETINY: Hyundai Terracan

kategorie zařazení tématu: korejská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 03.04.2010 10:13, RE: Pohon 4x4
Fanda napsal:
je velký rozdíl,prašan,zmrzlý sníh a mokrý sníh.Na tom mokrém to prostě nejde a obuté pneumatiky na fotografiích nevypadaly,jako ideální do sněhu.
tie gumy stoja v zime fakt za prd.Mam Gvitaru-zadny nahon a siel som sa na tom na snehu zabit.Po dvoch tyzdnoch som ich radsej zhodil a dal sjete zimaky-aj tak boli neporovnatelne lepsie.Proste na sneh sa tieto uni izzardy nehodia...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 04.04.2010 23:03, Chvála
Chválím autora i redakci že se po 2,5 letech vrátila k osvědčenému formátu těchto článků. Je mnohem lepší psát komplexní recenze na daný model než odpovídat na dotazy jestli je lepší Focus I nebo Golf IV.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 04.04.2010 23:42, 4x4
jako, ja tady pisu ti pryspevky ze jo, tak napysu jeste jeden ze jo. Jednou jsem nachvili vlastnil ten americkej cheroke ze jo, asi tak patnact let dozadu jako, tam jste tez meli priraditelnej predek jako, tak jsem jezdil jako4x4 a nemel jsem s tym problem ani na suchem asfaltu jako, kdyz to ma 4x4 tak at se to vyuzyva ze jo. Pak tam neco prdlo a zarachtalo ze jo a jel jsem do servisu prej sem si to oddelal nebo co. Ty kary posrane americke nic nevydrzej ze jo, tak jsme to nejak zamaskovali a hnedka jsem to vyhodne prodal ze jo.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 24.04.2010 21:11, Jeep vs. Hyundai
Zdravím, potřeboval bych poradit. Chěl bych si koupiu ojetinu buďto Terracanu nebo Grad Cherokee v dieslu. Chěl bych to na normální ježdění po silnici, ale i do terénu. Co by jste si vybrali a proč?
reagovat
mr.martin
počet příspěvků1
datum registrace21.01.2010
Středa 19.06.2024 07:56, Pochvala
Díky za dokonalou recenzi
reagovat
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.