anonym napsal:
...bohužel souhlas...servis jakékoli značky je něco šíleného. Proto poslední dobou jezdím do ATU atd...kde se chovají slušně, rozumějí tomu...bohužel tam nedělají zdaleka vše....jen ten základ.
Jsem asi 2 měsíce majitelem 1,4 KIA RIO sedan SAMBA a stačil jsem najet 4000 km. Hodně jezdím a je to v pořadí moje 7. nové auto. Dovoluji si tvrdit, že za 309 000 Kč je to velmi dobře vybavené a podle zatimní zkušenosti i velmi dobré, přátelské auto, které je navíc, řekl bych, klasicky hezké. I dílenské zpracování je, podle mne, srovnatelné s tzv. renomovanými značkami. Po ujetí 3000 km se vysloveně rozjelo a i spotřeba je kolem 6 l/100 km. Jízdní vlastnosti jsou překvapivě velmi dobré. Prostě přátelské, nezáludné auto se silným motorem, které perfektně brzdí a můžete si tedy dovolit jet
. Snad bych jen doporučil, ani ne tak odhlučnit, jako tepelně odizolovat víko motoru. Navrhl jsem to i výrobci. Dále pak k provedení SAMBA jsou dodávána el. kola a je třeba si koupit jiný klíč na šrouby používané u těchto kol, protože dodávaný klíč má hlavičku příliš velkou. Auto jsem koupil v Kralovicích, kde je zároveň mimochodem velmi dobrý, seriozní servis, který mohu s klidným svědomím doporučit. Prodej proběhl naprosto elegantně a na úrovni. Faktem je, že jsem zatím moc nenajel, ale přesto si troufám ze zkušenosti tomu, kdo chce hodně muziky za málo peněz, právě tohle auto doporučit.