Reno napsal:
pan ma diesela, jak jste si jiste povsimnul
Děláte si to sami. Za všechno si můžete sami a jedině sami. Já beru jako překladatel z němčiny a do němčiny 150 Kč na hodinu a jsem za to považován za nějvětší zrůdu, zloděje, nelidskou bytost......a to mám vzdělání. Takový primitivní mechanik s IQ 79,2 hovno umí, vyhodili ho ve druhém ročníku z učňáku kvůli tomu, že onanoval neustále před dámskými záchodky. A tenhle buran dost často dělá ve všech těch "značkových" servisech. Viděl jsem takové lidi na vlastní oči. A tam se nestydí říct si 7000, 800, 1000, 1200....Kč za hodinu práce spočívající ve výměně!!! Nikoli v opravě. Kdyby si lidé dupli a rázně řekli, co si myslí, ale samozřejmě inteligentně, tak by bylo lépe. Jenomže u nás do podobných servisů nejezdí normální člověk, ale restituent, prodavač pervitinu, holohlavý vymahač dluhů, bankéř....v Německu je to úplně jinka. Tam si koupí často takové auto nějaký nadšený důchodce Walter Cermak nebo postarší manželksý pár, aby měl čím táhnout svůj obytňák na Rujanu.
Takže vítám krizi! Ta pár těhle servisů položí. Vítám konec Saabu. Jejich arogance a stupidita GM byla do nebe volající. Už by mohlo dojít i na Opel. A to sám jezdím v Opelu....překvapivě velmi spolehlivém. Ale to jednnání ve značkovém servisu....donutilo mě koupit si knížku o údržbě a spoustu menších věcí si dělám sám. Kdysi jsem se bál zubaře, ale dnes mám větší strach jet do servisu nebo kupovat auto. Typický prodavač nebo servisák je hovado s melírem, piercingem v držce a nedokončeným sttředoškolským vzděláním.
Dodatek k opravě Mercedesu, jak tu někdo psal. V servise nedaleko mého bydliště opravovali E-klasse švagra našeho souseda. Opravili, vypustili olej........chlap dojel ke křižovatce a motor na maděru....tak chápu, že mechanik s náušnicí v nose nemá mozek na to, aby vypuštěný olej zase nalil zpátky a zašrouboval nádrž.