Snoopy napsal:
pane hote...musím říct že mě tvoje reakce vlastně vůbec nepřekvapuje, vzhledem k tomu jak se řidiči vochcávek na silnici chovaj (první "velký" auto což?
) ), no jo to svádí, ale nevim proč a k čemu, ale potěšim tě, já vochcávku měl asi půl roku a vážně jsem si oddych když jsem to dával za včas pryč, jelikož to bylo fakt pro zlost, furt jsem něco řešil, turbo, váhu vzduchu, ABS, servo a vůbec o pohodlí se nadalo mluvit, při 160 se to houpalo tak že se to nedalo uřídit a vypadalo to že tomu vys...
No asi jsem mel velmi smulu protoze aby na aute odeslo turbo, vaha vzduchu, abs, posilovac rizeni behem pul roku to jste fakt machr. Neco vam povim. V rodine mame Seat toeldo TDI, podle tabulky spolehlivosti je tohle auto totalne na konci, jako nejhure hodnocene, mame v tom koncernovy motor, a za 3 roky co ho mame odesla jen vaha vzduchu, ktera stoji 2500, turbo neodeslo, ABS funguje i po letech, servo taky, opravovali se spise vecii opotrebenim, jako zadni pruziny, dosedy, byl rpoblem s elektrikou, kterou predesly majitel nejak poskodil rozlitim nejake kyseliny, a predni svetlomety byli vyrezle. Že by se octavianejak houpala se me taky nezda, ale na druhou stranu,nemel jsem si kupvoat octavii, to je vase hloupost, jaky ma octavia podvozek to jste preci musel vedet, mel jsem si koupit mondeo, focuse, nebo nejakyho japonce, to je jako dkyz si koupite modre auto a nadavate ze je modre, kdzy jste si ho sam vybral. A ze by mela pri 160 uletavat kapota fo fakt ne, jel jsem s octavii tachometrovych 200 v nemecku, podotykam tachometrovych a ze bych mel strach o predni kapotu to vubec.