Úterý 07.07.2009 09:21,
rada
zrovna včera jsem si přivezl AUDI A6 3.0 TDi quattro, na vzduchovém podvozku, s najetými 60, výkon lehce zvýšený, okolo 260 HP, provedení kombi, najetých 50tkm. Původně jsem chtěl allroad, ale ten je o něco línější a ty plasty a rádobyplechy oželím. Pro ty co ti radí BMW - bavorák takové auto prostě v nabídce nemá, vzduchové podvozky nedělá, pokud koupíš BMW v M-paketu, což je krásné auto, připrav se na pekelně tvrdé svezení, základní podvozek je zase pohodlný ale to auto vypadá hrozně.
mercedes? Pokud je ti 50 tak ano, jinak si běžného uživatele E-klasse neumím představit. E 320 CDI 4-matic jsem měl možnost vyzkoušet, je to fakt auto pro staré dědky.
a Audi? má pomalý tiptronic, což se dá "vyléčit" přeřazením na sportovní mód, za studena poměrně hlučný chod, ale totéž trápí BMW i mercedes, interiér je mnohem povedenější než u BMW, snad i mercedesu, tady záleží na vkusu. A můj osobní dojem z pneumatického podvozku - no je to setsakra rozdíl, proti normální A6, velice příjemné svezení.
Audi rozhodně není ideální, ale je to auto, které se nejvíce blíží Vašim požadavkům...
reagovat