anonym napsal:
Co bude horší s uváděnou spotřebou?? - spotřeba kterou jsem uvedl je reálná, skutečná, pravdivá - pokud na nádrž 64 litrů ujedu 600-650,-km - samozřejmě že nejezdím do "sucha" - nevím jak u Vás, ale mě to vychází pořád mezi 9-10 litry - dokonce i kalkulačka mi to potvrdila.
pro p. stowawaye - rád bych věděl kolik aut jste již koupil nebo prodal přes bazary?? - zajímá mě zdli mluvíte ze zkušeností nebo dle doměnek - věřte nebo ne ale já jsem už v bazarech prodal či koupil spousty aut - at pro se...
Vždycky mě dožere, když někdo reaguje na spotřebu u auta, o kterém nic neví. To je takový ten český názor: 2,5litru V6, tak to bude chlastat jak tank! Jenže omyl, já měl galoše 2.0 100KW a kámoš tenhle motor a jezdili jsme kolem 8,5-11 oba. Záleželo jenom kudy a kam a podle toho byla spotřeba. Nebyl problém jet s tímto motorem Chorvatsko do 8 litrů a to se člověk i svezl. Naproti tomu byl soused s Fábií za 8 litrů v Chorvatsku taky, ale moc se nesvezl
Osobně jsem měl 3 Mitsubishi a spotřeba byla jejich silnou stránkou. Pro anonyma, co se mě ptal na ty silentbloky. U galanta se samostatně měnit nedají, pouze koupit celá ramena. Viděl jsem však na Mitsubishi clubu, že to tam někdo nabízel udělat. Prostě se ty starý vylisulí a vlisují se tam jiný. je spousta věcí, které jsou podobné, nebo shodné s jinými auty. Rozumím tomu, že mě chceš chytat za slovo, jako že silentblok se repasovat nedá, ale v tomto případě to prostě někdo dělá, nahrazuje, upravuje a výsledek je stejný, ale o 70% levnější. No a já se tady nebudu s anonymem handrkovat o slovíčko, když se neumíš ani podepsat.