anonym napsal:
I v této zemi bývaly doby,že když někdo napsal článek o automobilu,mohli jste se spolehnout,že co slovo,to pravda a především zkušenost.Ale to byla jména úplně jiná,nikoli Běhal,Oborník,Fiala,Vaculík,Kodym a tisíce dalších,kteří o něčem píší a vůbec netuší,o co jde.Ti redaktoři měli technické vzdělání,vztah k technice vůbec a číst od nich cokoliv,bylo pohlazení po duši.Teprve dnes vidím,jací odborníci to byli a jsou.Tak tedy díky,pane Gregoro,Jozífe,Beránku,Hyane,Tučku,Tůmo a další,kteří jste ne...
Zdravim. Tímto vůbec nechci snižovat kvality starších novinářů. Naopak já jsem na článcích Milana Jozífa, Otakara Gregory, Toma Hyana a Karla Beránka vyrostl. Zejména Jozíf a Gregora psali opravdu dobré články, avšak je krajně nespravedlivé hodnotit ostatní novináře tak jednoduše tím, že řeknete že "nevědí o čem píší". To je opravdu dosti zavádějící. Jestli si myslíte, že Vámi vyjmenovaní novináři dělají tuhle práci hlavně pro peníze, tak Vás můžu ujistit, že opravdu ne. Mluvím zejména za pana Vaculíka a Oborníka, kteří to zcela jistě "pro prachy" nedělají. Věřte, že existuje nespočet profesí, kde lze vydělat více, než kolik dostává za články průměrně placený český motoristický novinář. Osobně mám možnost jezdit mnoha novými i ojetými auty, avšak z velké části si je dovolit nemůžu bez toho, aniž bych se zadlužil. Tomáš Dusil