anonym napsal:
Promiň, došlo mi, že jste je museli vézt na střeše, když jste jeli čtyři. Ale stejně by mě zajímalo, kolik je bez druhé řady sedadel vzadu na délku místa. Dík.
Lyze vozim uvnitr pod strechou. Kangoo ma nade dverma montazni otvory pro skrinky v nejvyssi vybave, maji zavity M5. Tam se zasroubuji hacky a na kurtech s racnou se ty lyze priplacnou zespoda na strechu a chyti ke strane gumickukama. Me jsem tam uz sestery a pohoda. Nejdelsi cca 195 cm, zacinaji na ty policce nad prednim sklem. Se svoji vyskou 195 pod tim klidne sedim a netluce me to do hlavy, jak za volantem, tak vzadu. Ze to neni zrovna optimalni v pripade nehody jsem si vedom.
Jinak, kdyz vzadu sklopim sedadla, vjde se na vysku bez problemu europaleta a jeste zbyva, takze ta rovna plocha je cca 140 cm. Sklopene sedaldo zabere dalsich asi 30, takze pokud to jde naklopit, tak 170 cm vpohode a uz jsem dovnitr nacpal i rakev na strchu dlouhou 220 cm, ale ta je totalne nastorc a sedadlo spolujezdce je posunute co nejvic dopredu a naklopene dopredu.
Porad jsme presvedcenej, ze Kangoo jako osobak je za cenu, za kterou se da koupit, je celkem dobra volba. Ja jsem aspon spokojenej.
Honza