Tak jen nevím, jak to autor s tou Hondou myslel. V jednom řádku napíše že ji pro objektivitu zařadí navíc a v následujícím ji řádku ji šmahem jako první vyloučí....Accent jinak ale asi není špatná volba, je-li třeba velký kufr, pak Thalie. Logan bych minul obloukem a (já osobně, otázka pocitu) Fabii taky - tu jen obloučkem
Celkem si ale myslím že bude převažovat názor - mám ho také - že za 300 tis se dá koupit zajímavé ojeté auto o třídu (ne-li o dvě) výše. Jestliže najezdím málo, pak mi auto nižší kategorie stačí, ale zas by mi bylo líto za něj dát ty peníze a najet pár tisíc za rok. A jestli najezdím hodně, pak mě takové auto nemůže uspokojit a ona ani ta výdrž u této kategorie aut, byť jsou nová, nebývá tak vysoká jako u modelů vyšší třídy (ano, není to pravidlem). Takže jezdím-li málo, tak slušnou (až zánovní) ojetinu něčeho menšího tak do 200.000, jezdím-li víc, většího okolo 300.000. Chce to mít někoho, kdo poradí a pomůže vybrat a ne jít do autobazaru "s největší nabídkou, nejnižšími cenami a ověřeným stavem a původem" a pak se divit (či spíše si zoufat)
Ono ani to nové auto není vždy taková "jistota". Chápu tak ještě důchodce, co vyberou úspory a koupí u - pro ně - seriózního prodejce s autorizovaným servisem nové auto typu Fabie a jezdí s ním na chatu a - nemyslím to zle- s tím autem i dožijou....
No zase jsem se "rozkecal"
Tak šťastnou ruku při výběru...