Středa 19.09.2012 20:45,
rada
taky jsem kdysi vlastnil polorozpadlý Fiat Regata 1,9tdi, který jel jak ďas, ale provázky mi držely dveře, byl zrezlý všude možně a měl díru ve dveřích a po všech nasypaných penězích do něj jsem ho nakonec s další závadou (rozsypaná převodovka) nechal stát na vrakáči - takhle dopadnete také, pokud koupíte starý porozpadlý vrak, já dodnes vzpomínám na luxusního žigulíka, který tenkrát v bazaru stál vedle, udržovaný po dědovi, ale s velkou spotřebou, lil bych do něj akorát benzín a vyržel by dvakrát dýl než regata (ale taky určitě ne nijak zázračně dlouho).
Pokud jste student, máte hluboko do kapsy a nemáte výhled na dědictví po dědovi, pak vám garantuju, že jakékoliv auto vám vytáhne i prachy, které nemáte a to jen za provoz, natož za opravy (a těch nebude málo, začnou se sypat i dražší díly, které vydrží déle a mnohdy oprava přesáhne cenu vozu) - to je nutno zvážit, jinak tu za rok uvidíme článek, kterak je Audi 80 neblahý šmejd, který se sype, strašlivá šunka a nikomu ho nedoporučujete.
reagovat