Zdeny60 napsal:
Asi některé zklamu, ale bu*ík fakt nejsem. Naopak, na ženský jsem jako ´das
Pomíjím invektivy, na webu je každej králem. Ale jdu k věci: první byl pepe, který začal "machrovat" s příjmy. Já na něj jen kontroval.To pro objasnění. A k tomu dotazu, konečně, protože jste tu vyplodili pytel h**v*n a skutek utek´. Doporučil jsem Forester. Kupodivu, souhlasí se mnou i odborník, který zde je od toho, aby poradil. Víc nemám co dodat. Snad jen to, že nejsem ani dyzgrafik (jak tu někdo napsl, ba ani dislektik), pouze píšu (proti vám) daleko rychleji a tím se objevují překlepy. Tohle nemá s gramatikou co dělat, když už, nazval bych to "nepořádností"!. Ale věřím, že každy, kdo má IQ vyšší jako domácí kočka, se dovtípi, co jsem chtěl vyjádřit. Zadavateli dotazu znovu zopakuji, aby si šel/jel prohlédnout Forestera, pročetl si diskuze na dostupných webech a pak si udělal názor sám. A bude jistě mile překvapen, co toto auto dokáže a kolik stojí reálný provoz. Já tomu také nechětl věřit - a nyní vlastním dva vozy této značky. Není nad osobní zkušenost. Internetový žvášty mohou naznačit, ale ne jasně definovat...
"první byl pepe, který začal "machrovat" s příjmy. " Omluva ti budiž to, že nechápeš psaný text. Já o svém příjmu nic nepsal, natož abych "machroval". Psal jsem o "svých" výdajích, i když jde o rodinné. Tak nějak jdou automaticky za mnou. Jak jsem psal výše, můj příjem je zcela normální.
To, že někdo má vyřešené bydlení tím nejlevnějším způsobem (byt na maloměstě) je hezký, ale jestli časem dojde ke změně, tak to jinam než nahoru nepůjde...
Jinak platí vše z mojí 1.reakce, nebudu se opakovat, asi by to bylo zbytečný.
"co jsem chtěl vyjádřit. Zadavateli dotazu znovu zopakuji, aby si šel/jel prohlédnout Forestera,"
Ano, pán se ptá jestli Jeep, nebo Mitsu. Takže odpověď je Forester.
Otázka překlepů - je problém si to po sobě přečíst? Asi jo, možná by se dostavila nevolnost ze sebe samotnýho, takže to chápu...