ANDREAS napsal:
Valnoha napsal:
citace:
reakce na: ANDREAS, 26.12.2017 06:31 ( Máte asi pravdu co se týče mo ...)
Sehnat ho plne vybaveneho s 1,9 bude orisek. Preci jen kdo mel v dobe porizovani touhu po plne vybave tak mel stejne tak i o vykonu. Az cas ukazal ze lepe ozelit trochu vykonu ale mit vyrazne spolehlivejsi motor.1,9 se delaly 77kw a 75kw ve verzi s dpf.Mam verzi 75 upravenou na 103kw. Pp uprave najeto cca 100tkm a v pohode
- A šla pocitit změna i na spotřebě ?? A na výkon se ptát nebudu protože ten nárust je patřičně znát.- A kolk měl vůz najeto když se dělala montáž chipu ..Je asi rozdíl dát to vozidla kde je najeto 150 000 km a např 250 000 km
Auto mělo tachometrových (neověřených) 190tkm když se dělala úprava. Spotřebu dlouhodobě nijak neřeším. Jednou jsem zkoušel ECO režim a mimo město jsem dostal lehce pod 7 l. Při normálním provozu kolem 9 l. Proti 2,5 při dálničním provozu a touze jezdit nad předepsané limity by sneslo 6ku. Cca do 150km/h v pohodě, pak už je mi auta líto ho trápit i když motor by táhnul dále, tak rychleji nejezdím.
Ještě mě napadlo k předchozímu dotazu Multivan 1,9 a plná výbava..... Caravella by ti nestačila? Ta by se určitě s 1,9 sháněla lépe....