Čtvrtek 15.03.2018 00:21,
Nové stránky, nechal bych možnost zobrazit starou verzi..
Je to hrůza. Myslel jsem, že to tu hned vypnu a určitě bych tu neinzeroval. Docela šok, co na mne vyskočilo. To, co fungovalo roky a bylo naprosto jednoduché na jedno, dvě kliknutí, teď musí člověk hledat hluboko v menu. Stránky jednotlivých aut nepřehledné, o magazínu a diskuzích, než jsem je vůbec našel ani nemluvím, nedejbože, hledat například koupi karavanu nebo zdvižky, ztráta času. Před tím bylo nahoře vše krásně srovnané a hned od začátku mne to navádělo přesně tam, kam jsem chtěl. Neinzeruji v novém vzhledu, ale nechápu, proč nevidím od začátku fotky nějakých aut, ikdyž tam jsou, takhle mne to jako zájemce o auto ihned odradí, stejně jako informace o odpočtu dph, předtím jednoduchá hvězdička říkající vše, dneska to musím luštit mezi ostatními informacemi, neintuivní ovládání, nevidím na novém vzhledu prakticky vůbec nic pro uživatele pozitivního, a to je fakt co říct, vůbec se mi to nelíbí. Nechci široké řádky, chci hodně aut na jedné stránce s málo, ale důležitými a užitečnými informacemi, tak jak to bylo u minulé verze. Změny, které jiní dělají, jako FB nebo Seznam, jsou primárně dělané na zjednodušení, protože lidé celkově hloupnou, proto potřebují jednoduché ovládání, tohle je přesný nepřehledný opak. Průšvih je, že zrovna potřebuji najít ojeté auto pro otce v důchodě, záleží na mnoha detailech a tohle mne teda odradilo, to mu ani nemůžu ukázat, protože tady to prostě ani já nenajdu. Začal jsem tak akorát dívat po inzertních servrech, kde jsem se měsíce, roky nepodíval...
reagovat