Nelze při vyhledávání zvolit najednou typ karoserie sedan, hatchback, liftback, limuzina jako na starém tipcars, aniž by se mi tam pletlo kombi.
Úplně mě zde přestalo bavit vyhledávání aut. Nesnáším totiž ten dnešní trend, kdy je vše zbytečně roztažené, mnoho volného, nevyužitého, SVĚTLÉHO místa, díky čemuž se mi na monitor vejde o 2/3 méně informací, než tomu bylo dříve, a ani oddálení lupy ze 100% na 80% moc nevyřeší.
Kolik procent lidí vyhledává na zdejším webu přes tablet/mobil, že kvůli nim bylo potřeba tipcars předělávat do takovéto podoby?
Starý
kliknutím zobrazíte originální obrázek
Nový
kliknutím zobrazíte originální obrázek
(bez oddálení stránky)
Nevím jak pro ostatní, ale pro mě to bylo dříve přehlednější, než pořád scrollovat.
Líbilo se mi, jak jsem měl vše při ruce a měnily se jen inzeráty v oknu, navíc systém karet byl perfektní, teď si musím otevřít každý inzerát jako novou kartu, žere to víc ram a je to nepřehledný, když mám v liště otevřeno dalších 20 karet.
Ještě drobnost. Pokud dám nahoře diskuzní fórum, očekávám, že budu v něm a ne, že musím ještě klikat na "zobrazit všechna témata". No a hlavní stránka by se taky mohla lépe využít, zeje prázdnotou. Chce to více boxů, které zrychlí přístup do jednotlivých sekcí.