Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Závodník, bohém, zmatkařka. Speciální řidičský horoskop pro všechna znamení

Naše téma
Kristýna Černá | 15.08.2024
Podle astrologie má každé znamení trochu jiný vztah k řízení i k autům. | foto: Shutterstock
Všichni máme za sebou stejné testy v autoškole a taky dril zkušebních komisařů, ale ve výsledku se za volantem každý z nás chová trošku jinak. Někdo je v autě jako doma a nic ho nerozhází, někdo musí neustále soutěžit a někdo se kochá krajinou. I astrologie vidí v každém znamení jiný potenciál za volantem. Jste závodník, bohém nebo zmatkař? 
zdroj: Deník


Beran se na silnici rozhodně nebojí. Rychlosti se neobává a někdy až příliš ochotně přijímá výzvy k závodění od ostatních řidičů. Věrným pomocníkem jeho typického způsobu řízení je klakson, ze kterého jen nerad sundává ruku. Sešlápnout plyn a všichni z cesty! Pokud bude bourat, rád se pere za svá práva. Naštěstí ve svém spravedlivém boji rychle vychladne. Oblíbená barva jeho vozu je červená.

zdroj: Deník
Býk miluje luxus a krásu, což se projevuje i ve výběru jeho vozu. Investuje do drahých aut a hrdě se v nich ukazuje. Jezdí tak, aby byl za styl své jízdy obdivován. Hledí však, aby se mu investice vyplatila a své auto i pak výhodně prodal.

zdroj: Deník


Blíženci si každou cestu rozmyslí. Uvažují racionálně a přemýšlejí, jestli se někam vůbec vydat. Trasy volí tak, aby byly co nejefektivnější. Kochání se přírodou, když mají proražený nárazník, není jejich styl.  Ženy Blíženkyně ovšem za volantem někdy zazmatkují.

zdroj: Deník


Rak bude svůj vůz i trasy vybírat pocitově. Ve svém autě se musí cítit dobře a pohodlně. Zásadně volí spolehlivá auta, do kterých nebude muset později příliš investovat. Rád řídí sám a nerad mění své spolujezdce. Žena-Rak bývá spolehlivá a dost opatrná řidička, muži Raci milují a často s láskou opečovávají veterány.

zdroj: Deník


Lev má i za volantem potřebu se předvádět, a to nejen typem svého auta, ale i svým stylem řízení. Jako ohnivé znamení může volit až agresivnější způsob jízdy. Nejezdí však špatně a v kritických situacích se umí rychle rozhodovat. Je to typický řidič frajer s větrem ve vlasech. Lvice milují kabriolety.

Lvice zbožňují jízdu v kabrioletu., zdroj: Shutterstock


zdroj: Deník


Panna jako zemské znamení řídí soustředěně a spolehlivě. Je opatrná, pečlivá, svůj vůz má ve vzorném pořádku, včas chodí na technické kontroly a nikdy jí nedojde voda v ostřikovačích. Snaží se jezdit maximálně úsporně a zapisuje si útratu za pohonné hmoty. Moc dobře ví, která pumpa v okolí má nejlevnější benzín. A její auto bývá bílé!

zdroj: Deník
Váhy milují zelenou a je to i barva jejich vysněného auta. Svůj automobil vybírají dlouho, pečlivě získávají a porovnávají všechny dostupné informace. Jezdí spíše pomalu a možná se za volantem tak trochu bojí. Váhy nejsou nejlepší řidiči, protože je to prostě nebaví.

zdroj: Deník
Štír je vášnivé a sexuální znamení, což se podepíše i při výběru jeho auta a na stylu jízdy. Podle svých maximalistických měřítek bude volit velikost i značku svého vozu. Za volantem musí být po jeho, ale pozor – Štíři jsou skvělí řidiči. Jezdí rychle a bezpečně. Zejména ženy narozené ve znamení Štíra za volantem překvapují rozhodností a přesností.  A tyhle ženy umí couvat!

zdroj: Deník
Střelec je rozšafný a upovídaný šofér, který sotva sedne za volant, začne o něčem zajímavém rozprávět. V autě je šťastný a štěstí mívá i na cestách a při nehodách a kolizích. Ochrannou ruku nad ním drží jeho vládce dobroděj Jupiter. Někdy díky němu vyvázne skoro zázrakem i z velmi složitých situací.

zdroj: Deník
Kozoroh je solidní, zodpovědný, ale dynamický řidič. Své auto si vybírá pečlivě a jen velmi nerad ho pak mění. Vyprovokovat ho k riskantní jízdě je skoro nemožné, vždy si zachovává chladnou hlavu. Jezdí podle předpisů a dodržování rychlosti je pro něj samozřejmostí.

Vodnář, zdroj: Deník


Vodnář je technický typ a podle toho si vybírá i svůj vůz. Jeho auto vždy musí být v něčem zajímavé, musí mít nějakou technickou vychytávku, kterou jiné automobily nemají. Na ceně Vodnáři nezáleží. Je ochotný si koupit luxusní vůz i ojeté auto z autobazaru. Rád auta opravuje nebo upravuje. Pozor: ženy Vodnářky mohou být za volantem dost nepředvídatelné.

Ryby, zdroj: Deník


Ryby jsou za volantem neřízené střely. Nikdy se neví, jak jejich jízda dopadne. Ale abychom jim nekřivdili, Ryby jsou překvapivě skvělými řidiči sanitek, policejních aut, ochranek a vězeňských eskort. Touží totiž být řidiči s přednostním právem jízdy - to je baví! Pozor si ale musí dávat na alkohol za volantem. Ženy Ryby ovšem postrádají orientační smysl. Pokud chcete, aby se vám vaše žena Ryba vrátila domů, kupte jí navigaci.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů