Kde a jak sledovat živou premiéru Škody Elroq? Online z gauče to může být super

Dominik Valášek - 01. 10. 2024
Škoda Elroq - střípky informací před odhalením
Škoda Elroq - střípky informací před odhalením
Škoda Elroq - střípky informací před odhalením
Škoda Elroq - střípky informací před odhalením
Škoda Elroq - střípky informací před odhalením
V úterý večer proběhne definitivní odhalení nového modelu Škoda. Elroq je druhým elektromobilem značky a vzhledem k zasazení do segmentu kompaktních SUV jde o důležitější model, než by se mohlo na první pohled zdát. Právě kompaktní vozy jsou nejobjemnější třídou segmentu SUV po stránce prodejů.
Na Elroq tedy mladoboleslavská značka klade velký důraz a očekávání. I z toho důvodu půjde o první vůz, který přinese řadu zcela nových designových prvků .

Základem je samotný designový jazyk Modern Solid. Ten přijde s nově uspořádanými předními světlomety, novou maskou Tech-Deck Face, ale třeba i s drobností, jakou je nápis Škoda na přední části kapoty – ten zde nahradí dobře známé kulaté logo.

Poslední upoutávka na novou Škodu Elroq před finálním odhalením:
Různé střípky informací okolo chystaného Elroqu popsala Škoda v posledních týdnech a měsících během postupného poodhalování . Nás ale zajímá dnešní večer, kdy bude mladoboleslavská novinka konečně představena finálně. Světová premiéra proběhne v Praze, dnes 1. října v 19:30, a je zde několik možností, kterak odhalení sledovat živě on-line.

Kdo si chce slavnostní odhalení užít i s atmosférou, ten se může vydat do centra Prahy, kde bude připravena speciální projekční kostka. S ohledem na počasí však většina zájemců zvolí více „domácké“ varianty. Živý přenos bude možné sledovat na oficiálních profilech Škoda – konkrétně na Instagramu, po odvysílání se záznam objeví i na platformě YouTube.

Jakmile bude vůz představen, můžete se opět vydat přímo na naše stránky. Kolega Radek Pecák se účastní živé premiéry a veškeré detaily přinese okamžitě v podobě obsáhlého článku, doplněného o oficiální tiskové fotografie nového Elroqu.