0
zpět

diskuze k tématu: Benzín nebo naftu pro BMW 3?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 13:23, hahaha
Od prvního příspěvku se distancuji.Nemá s mojí osobou a mojí přezdívkou nic společného...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 15:28, 4x4
Má niekto osobnú skúsenosť s pohonom 4x4 u BMW? Mám taký pocit, že pohon 4x4 nebol stále x-Drive. Dajte aspoň takto do pľacu svoj názor alebo napíšte osobnú skúsenosť ako článok. Rád si to prečítam. Vďaka.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 15:28, RE: BMW 320i
Libor napsal:
No to se mi zdá přitažené za vlasy, aby byl 2.0 stejně pružný jako 1.8T ....turbo je turbo. Zas takové zázraky BMW neumí.
Ja mohu porovnat jenom s Octavii....treba to v jinych vozech jede lepe. Vubec tento motor v Octavii byl nad jejji silu. Sice by jel, ale od 130 nestihal podvozek a nedej boze ostreji rezana zatacka.....:(( skoda. To Octavia 2 je podvozek uplne nekde jinde, ovsem zase nema ten turbo motor 1.8....takze zbyva jen fantazirovat jak by to ted asi jelo v te dvojce...:) jeste ze ma motor 1.4 16V, tan to zachrani vsechno:))))
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 16:29, RE: NĚCO PRO REJPÁLKY DO NĚMECKEJCH AUT
lojza napsal:
Jses tak blby, nebo tomu clanku opravdu veris??? Kdyz to prezenu, tak je to stejny, jako by podobny "testy" delala skodovka... kolikata by pak asi skoncila? taky jako lehky podprumer? Tobe je asi lehky nakecat cokoli, vid, ty moulo...
jedinej, kdo je tu blbej moula jsi ty...to si vážně myslíš, že by se oficiální statistiky TUV a ADAC nechaly ovlivnit a nadržovaly německejm autům? to si fakt jeliman naivní...že ty máš doma minimálně Civic 1,4i ? :o))
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 16:35, RE: NĚCO PRO REJPÁLKY DO NĚMECKEJCH AUT
cruise napsal:
jedinej, kdo je tu blbej moula jsi ty...to si vážně myslíš, že by se oficiální statistiky TUV a ADAC nechaly ovlivnit a nadržovaly německejm autům? to si fakt jeliman naivní...že ty máš doma minimálně Civic 1,4i ? :o))
lojza...už ten nick vypovídá o tom, jak asi rozumíš autům ty kokote...jasně tuv teď nadržjou německejm kárám a před pár lety v tom případě asi zase nadržovali japoncům... ty si fakt idiot viď???
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 17:05, RE: Vo hovně
kwitecko napsal:
Vo hovně, nejlepší motory jsou od opla. Proto celá má rodina jezdí v opelech. Taky jsem studoval, tak to musím vědět. Jsem ing.
Vopel je sračka, nestartuje, netáhne, jebka je to ! A musím to vědět, jsem Dr., což je více než ing.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 17:34, RE: BMW 320i
David_Logins napsal:
Ja BMW považuji za nejlepší ¨značku na světě. Je to věc názoru, ale fakt, že dneska už cenou přakonává Mercedes-Benz je docela zajímavý fakt. Škoda, že odflakli novou 5.......designera udajne za to vyhodili, jestli to je pravda, je to jenom dobře.Na trojku a jeji japonsko-korejsky vypadající zadní lampy už jsem si zvykl, ale na pětku nějak nemůžu. Naštěstí na ní nemám, tak mě to tolik netrápí. Ještě že E46 jsou pěkný a dostupný
Odflákli novou 5-kovou řadu? Chlape ty máš setsakra zvrácený vkus protože to je podle mě v současnosti nejhezčí kára ve své třídě
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 18:28, RE: BMW 320i
David_Logins napsal:
Ja bych se nebal ani 320i, uz je to taky sesti valec, pokud se nepletu ma 110kW, coz je krasny, a jezdili jsme s tim okolo 7,5l/100 (mesto do 10l). Pritom do 160km/h krasne zrychloval, motor odhlucnen spickove - kam se na to hrabe konkurence. Od 160km/h zvolnil, radikalne sla nahoru spotreba a trochu se ozyval vitr od zrcatek. Jel za stejně, občas i méně benzinu než Octavia 1.8T a přitom byl i bez turba pružnější při stejném výkonu. Pokud chce budoucí majitel Výkon, je zde ještě 323i, která taky...
Priznam sa, ze panovi aj trochu zavidim, mat tak takuto starost... :)
Asi by som dal prednost benzinu, zrejme to za to stoji, zvlast v sportovo strihnutej 3ke. Okrem toho riziko ze sa ieco poserie sa s benzinom dost znizuje. Kaslat na prachy za benzin, ked to bude hrozne (co asi nebude) vzdy sa to da predat a vymenit,ne?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 18:33, RE: NĚCO PRO REJPÁLKY DO NĚMECKEJCH AUT
cruise napsal:
Ty moc nectes, vid? Rekl bych, ze uz meli dost pruseru, viz. falsovane testy na Logan... Tyhle "oficialni nemecky" statistiky bere vazne jen cruise a tvuj dementni bracha hote, ze jsou vasi rodice sourozenci? Jestli jo, mnohe by to vysvetlovalo...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 18:37, RE: NĚCO PRO REJPÁLKY DO NĚMECKEJCH AUT
lojza napsal:
Ty moc nectes, vid? Rekl bych, ze uz meli dost pruseru, viz. falsovane testy na Logan... Tyhle "oficialni nemecky" statistiky bere vazne jen cruise a tvuj dementni bracha hote, ze jsou vasi rodice sourozenci? Jestli jo, mnohe by to vysvetlovalo...
No a co, ze jsme brachove? A ani to, ze jsou nasi sourozenci jeste neznamena, ze jsme dementi!!! Ja si napriklad pristi tyden beru svoji segru, bracha cruise ji udelal buben a aby nebyla ostuda v rodine, s nemanzelskym ditetem, tak to proste za brachu zehlim! To ty nikdy nepochopis!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 18:42, RE: NĚCO PRO REJPÁLKY DO NĚMECKEJCH AUT
hote napsal:
No a co, ze jsme brachove? A ani to, ze jsou nasi sourozenci jeste neznamena, ze jsme dementi!!! Ja si napriklad pristi tyden beru svoji segru, bracha cruise ji udelal buben a aby nebyla ostuda v rodine, s nemanzelskym ditetem, tak to proste za brachu zehlim! To ty nikdy nepochopis!
Bracha, ser na nej, na blba! Je mu hovno do nasi rodiny, nenech se vyprovokovat! Drzime pri sobe a to je dulezity! Jdu ti za svedka, bracha!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 18:46, RE: NĚCO PRO REJPÁLKY DO NĚMECKEJCH AUT
hote napsal:
Posledne pekné BMW, až na ten interér strašná nuda (materiály nic moc) a vysoký aerodynamický hluk, ako David Logins píše presne okolo späťákov. Dosť veĺká časť toho "šumu" vychádza aj od podvozku. Na to že je to BMW dosť slabé, fakt sm bol hlukom od 130 km/h nemilo prekvapený. Taktiež sa ozýval nejaký žblnkot z palubnej dosky a tiež oklolo riadiacej páky zo stredového tunela niečo akoby hrkalo (auto malo cca 86 000km)Inak pekné auto s dobrými motormy. Jedna s málo nemeckých automobiliek, ktorá vie vyrábať aj poriadne benziňáky, až na to spracovanie. (nemecká precíznosť v tom kuse nebola nejako viditelná)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 18:57, Skvrny na Slunci
Tak podle některých příspěvků se zdá, že dnešek je extrémní na bio zátěž, sluneční skvrny apod. )))
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 20:55, RE: Skvrny na Slunci
Honzin napsal:
Tak podle některých příspěvků se zdá, že dnešek je extrémní na bio zátěž, sluneční skvrny apod. )))
no i když je fakt, jak tak na to koukám...ty německý auta jsou asi vopravdu míň poruchový...můj šinkanzen toyotomazdonisanosubarína se mi furt sere... ach jo... a to mám ještě ke všemu problémy s erekcí a mým malým penisem...ale to sem tahat nebudu
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 21:04, RE: Skvrny na Slunci
Honzin napsal:
toto je zde nejrozumější názor gratuluji
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 21:39, RE: Skvrny na Slunci
milan napsal:
toto je zde nejrozumější názor gratuluji
Jo, vole a jsou taky úplně jiný vole věci a ty jsou taky důležitý a nejen tydlety mrdky vole z Německa. Vole to tady nějak asi nedávám, no to mi ho vyndej.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 21:44, RE: Skvrny na Slunci
Cruise napsal:
Jo, vole a jsou taky úplně jiný vole věci a ty jsou taky důležitý a nejen tydlety mrdky vole z Německa. Vole to tady nějak asi nedávám, no to mi ho vyndej.
Já jsem psal, že nejlepší na světě je BMW, protože na něj sice nemám, ale fakt si to myslím. Až jednou vyrostu, tak si ho fakt koupím a fšecky vás přdjedu, hlavně ty trubky, co jezděj v těch trapnejch civikách a šestkách a avensisech a acordech, co maj ten nejlepší ropák na světě. Čůráci, si myslíte, že když neplatíte skoro žádný prachy za servis, tak že se z vás někdo posere,co?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 21:51, RE: Skvrny na Slunci
David_Nelogins napsal:
Já jsem psal, že nejlepší na světě je BMW, protože na něj sice nemám, ale fakt si to myslím. Až jednou vyrostu, tak si ho fakt koupím a fšecky vás přdjedu, hlavně ty trubky, co jezděj v těch trapnejch civikách a šestkách a avensisech a acordech, co maj ten nejlepší ropák na světě. Čůráci, si myslíte, že když neplatíte skoro žádný prachy za servis, tak že se z vás někdo posere,co?
Lojzo, vyser se na tu partičku slintajících šampónů, co slintaj po BMW a doma maj beztak felcku v základu. Nějak jim ty japončíci ležej v žaludku, asi vědí proč. Mě osobně německý olejem poblitý kárky s nepravidelným chodem motoru netrápěj, kdo to chce, ať si to koupí, bazary jsou jimi nazinkaný. Podívej na japonce, toho tam mají chvilku a hned je v prdeli, protože většina lidí už ví, co je to mašiny. Taky stačí mrknout, kdo dělá nejlepší motorky na světě. BMW to rozhodně není hoši¨
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 21:52, RE: NĚCO PRO REJPÁLKY DO NĚMECKEJCH AUT
hote napsal:
Hote, strč si to BMW do tý tvojí obrovský prdele a nastartuj. Čus pičus
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 24.04.2007 22:55, RE: Skvrny na Slunci
Pavel napsal:
Lojzo, vyser se na tu partičku slintajících šampónů, co slintaj po BMW a doma maj beztak felcku v základu. Nějak jim ty japončíci ležej v žaludku, asi vědí proč. Mě osobně německý olejem poblitý kárky s nepravidelným chodem motoru netrápěj, kdo to chce, ať si to koupí, bazary jsou jimi nazinkaný. Podívej na japonce, toho tam mají chvilku a hned je v prdeli, protože většina lidí už ví, co je to mašiny. Taky stačí mrknout, kdo dělá nejlepší motorky na světě. BMW to rozhodně není hoši¨
a proc si teda ty vase japonce kupuje pouze stredni vrstva, a ta vyssi vzdycky zabrousi do nemecka???jako ja nevim, ale u nas tech japoncu jezdi docela poskromnu, a evropskemu trhu vladne ford, opel, renault a vw. Zajimave, ze sef toyoty vlastni Mercedes¨, Ferrary a toyotu ani jednu, mozna sluzebku na popojizdeni mezi kanclama.......sice maj jaopnci dobry motory - otazka na jak dlouho, protoze si myslim, ze je vw zase dohoni....a asi to delaji umyslne, ne ze by neumeli. Zlobte se na me nebo ne ale pokud srovnate zastupce stejne tridy - accord, A4 a treba Passata posledni generace, popripade novy avensis, boduji nemci, bez ohledu na motory. Litr spotreby navic je pakatel ale uvnitr auta rozdily pakatelem nejsou. Podivejte se na test v autotipu, snad cislo z pulky unora. Passat/Avensis.....avensis jedine, vcem bodoval byla spotreba. Jinak stracel nasledovne: brzdy, hlucnost, kvalita zpracovani, naklon v zatackach, nedotacivost, vrzajici sedadla prumerneho vedeni, nekontaktni rizeni, pouze prumerne razeni, spatna ergonomie, o tridu hori calouneni a pouzita surovina, tenci plechy, horsi aktivni bezpecnost, o palec mensi kola v zakladu....japonci jsou prechvalovana auta. To ze se nekomu rozpadla B5 - naprava nebo odeslo turbo, proze byl zvyklej prfedchoziho benzina accorda tocit, je smutne. A mazda 6 urcite bez chyby, protoze tou jezdi ted.:) Ikdby se neco vysralo tak se to zataji radeji, at j listina cista. Me se osobne japonec nerozpadl, ¨byl spolehlivy, akorat mechanicke slicovani nevydrzelo. Pul milionu najeto v A4 znamelo trochu osoupana madla dveri. V accordu 95 se me vylomila loketni operka, upadaly slunecni clony, bezduvodne odpadavali bocni listy a na kostkach auto rachotilo jak zebrinak. To A4 nedelala ani po pul mega. Sice jsem menil turbo, 2x vahu vzduchu (pripisuji to sobe samemu, protoze sluzebni auto).
reagovat
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.