SADAM napsal:
Děkuji za odpověď, o fabii se bavit nebudem . Mám zájem o koupi BMW 530 Xi 05, samozřejmně jsem řešil jestli nafta nebo benzin. Vzhledem k tomu že často jezdím po městě a jsou časté studené starty, předpokládám že bude lepší benzín. Vzhledem k tomu že najedu cca 35tkm za rok si myslím že i těch 40tkč za plyn se mi vyplatí. Proto se ptám jestli máte zkušenost a proč , jak píšete jsou s tím neustále potíže? Děkuji za info
Jestli můžu ješzě k LPG,pořídil jsem si kdysi před lety do E32 neboli 7.mička od r.v.1986 735i LPG,je pravda,že v té době by plyn pouze obyč. za klapku,ale pak se stal ze super spolehlivého auta nespolehlivý krám,neustálé kolísání volnoběhu atd..,spíše problém v tom,že teplote hoření plynu je větší a poměrně hodně jsem využíval výkon,tak praskla hlava což u 3,5L nebylo tak časté.Myslím si že řadový šestivál díky své dlouhé stavbě není ideál.Co vím známý si nechal udělat plyn do Pajera 3,5L žadného starce r.v.2006 a po roce šel plyn ven!!!Neustálé návštěvy servisu LPG ho nakonec omrzeli,několikrát se mu ty jednotky zasukovali a nejel vůbec!!!Pro mě LPG never more!!!