0
zpět

diskuze k tématu: BMW 320d e46

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 08.12.2007 10:58, RE: Audio
watchtower napsal:
To nikdy nepochopím, že 1. majitel tak drahého vozu si tam nechal dát pouze kazeťák. A není to ojedinělý případ.
Já ho mám taky a to mám interier ve světlý kůži a ve dřevě takže bych řekl lepší stupeň výbavy a rok 2001,ale v kastliku je konektor na ipod
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 08.12.2007 19:27, RE: bavor
anonym napsal:
mam 320d 100kw a ma poctivych 232000km.cerpadlo menene pri 198000 km,nieje to chyba bmw ale vyrobcu cerpadla tj Bosch.Vaha vzduchu menena 1x original bosch 79eur.Inak okrem brzd a ziaroviek vsetko povodne.Cak ma vymena termostatu 49eur Febi.Takze vobec to nieje take strasne jak tu niekto popisuje.Ono ked sa to tak vezme tak kazde druhe bmw je v čr,sr z dovozu,a verte mi ze je problem najst tie auta vonku ktore maju menej ako 200000.A ked aj maju tak uz ma v tom prsty turek alebo albanec.Najdu sa...
Kámoš koupil 320D před rokem z reichu, má najeto kolem 220 000km a jezí jak blázen a je spokojen. Byl si pro to sám, má rok 2000, vyšlo ho na čtvrt mega a nedá na to dopustit. Sám jsem s tím jel a je to fakt dobré svezení, jasně oktávka se sbírá rychleji od spoda, ale tohle je zcela jiný motor, jae tichounký, dá se točit a ten výkon je tam skvělý. Myslím, že kdo říká, že to nejede, tak asi jel s motorem co je KO, nebo je debil a točil pořád kolem 1500rpm, jak s oktávkou.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 08.12.2007 23:56, RE: bavor
anonym napsal:
mam 320d 100kw a ma poctivych 232000km.cerpadlo menene pri 198000 km,nieje to chyba bmw ale vyrobcu cerpadla tj Bosch.Vaha vzduchu menena 1x original bosch 79eur.Inak okrem brzd a ziaroviek vsetko povodne.Cak ma vymena termostatu 49eur Febi.Takze vobec to nieje take strasne jak tu niekto popisuje.Ono ked sa to tak vezme tak kazde druhe bmw je v čr,sr z dovozu,a verte mi ze je problem najst tie auta vonku ktore maju menej ako 200000.A ked aj maju tak uz ma v tom prsty turek alebo albanec.Najdu sa...
Jakou kvalitu si BMW od Boshe objedná, takovou kvalitu BMW od Boshe dostane....
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 09.12.2007 13:57, RE: bavor
anonym napsal:
Jakou kvalitu si BMW od Boshe objedná, takovou kvalitu BMW od Boshe dostane....
V dnešní době mi přijde, že automobilky a zejména koncerm VW, vyrábějí součástky s omezenou životností. Když se pak podíváte na ceny náhrdních dílů, tak je to byznys jako hrom. Samozřejmě, že se najdou lidi, co řeknou: Každá součástka je omezena na určitou životnost, ale u koncernu mi to přijde nadymenzované na přesnou porci km a měnit. (váha vzduchu, turbo, snímač otáček vačkového hřídele a spousta dalších prkotin)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 09.12.2007 13:59, RE: bavor
anonym napsal:
V dnešní době mi přijde, že automobilky a zejména koncerm VW, vyrábějí součástky s omezenou životností. Když se pak podíváte na ceny náhrdních dílů, tak je to byznys jako hrom. Samozřejmě, že se najdou lidi, co řeknou: Každá součástka je omezena na určitou životnost, ale u koncernu mi to přijde nadymenzované na přesnou porci km a měnit. (váha vzduchu, turbo, snímač otáček vačkového hřídele a spousta dalších prkotin)
jasně, že sem budou psát lidi, že na turbu najeli 500 000km, ale to jsou jen výjimky, co potvrzujou pravidlo!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 12.12.2007 18:16, a co takhle BMW 745 Li?
Má někdo zkušenost s tímhle modelem a obecně se 7 řadou? zvažuju 745Li r.v. 2002, najeto cca 130t km.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 13.12.2007 10:31, RE: bez předmětu
David V napsal:
Budeš snít svůj Škoda sen ))
Zlej sen
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 16.12.2007 15:56, ??
mam rovnake auto...rovnakz rok vyroby....a celkom ma prekvapuju vase zavery. Ohladne vymemenych dielov tu padlo vela poznamok...ja len k ten spotrebe....mam primerer kombinovanu 5.4l/100 a to ho ani moc nesetrim...tu a tam po dialnici 210 a celkom svizne po okreskach (vychutnavam si najma octavie a passaty/. takze skutocne som na pochybach o objektivite vasich udajov....
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 03.01.2008 19:44, RE: jarda
anonym napsal:
Chtěl bych se zeptat,uvažuji o koupi 5 řady e39 kolem 2002 a zajímalo by mě jestli je to tak drahý ty hliníkový ramena vpředa a kolik jich tam vlastně je?někdo píše že to tak hrozný není,tak nevím dík za odpověd:
Ahoj Jardo, pokud máš zájem o orientační ceny ND, tak se koukn na www.realoem.com nastav si parametry podle přání a zjištíš cenu. Někdy díl dowezou i levněji. Servis nemusíš navštěvovat je Bychl atd. Třeba BMW Krotil není špatný a dá se i na něčem domluvit. Osobně mám E36 328i z roku 96. Max spokojenost. Měl jsem i Lagunu, Volvo 440 GLT, Mazdu 626, Škodovku Fabii i Octavii, ale u BMW jsem tak něak spokojenej. Např. chladič 4800 kč. Už si nepamatuji kolik stál na Octavii, ale bylo to víc, Měním jen spotřební materiál a věci co mi vadí že jsou opotřebované. Je to můj mazel. Jinak bych mu nekoupil nove Xenony od Hella za 30000.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 18.01.2008 08:46, RE: Interier
ToJa napsal:
Ten interier je otresne obycejny!!!
No ač jsem příznivcem BMW tak musím uznat, že zrovna interier je v E46 docela nepovedený. E36 měla krásný interier s hi-tech čudlíky a podle ni vypadá E46 jako kuchyňská linka. Ještě že to BMW napravilo v další modelové řadě. Tam už je to zase BMW jak má být !!
reagovat
Mikes57
počet příspěvků1
datum registrace06.07.2018
Pátek 06.07.2018 12:10, bmw e92
Zdravím,chtěl bych si koupit ojetou bmw e92 ale nevím co je lepší,jestli benzím anebo nafta a na co si dát pozor.Jaká je nejlepší motorizace?Děkuji za odpověď. Mikes57.
reagovat
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.