Zdeny60 napsal:
Reno napsal:
On se ti Zdendo snaží vysvětlit, že kdybys za to auto dal 1.5M jeho pořizovací hodnoty, určitě bys s ním jezdil víc.
Pánové, asi to je dáno vánočními náladami těchto blížících se nejkrásnějších svátků v roce, kdy mysl po celorčním pracovním stresu otupí a důvtipnost se vytratí. Právě proto jsem opět nepochopil příspěvek pana PetraS. Mohl by mi jeho myšlenku, zakuklenou v jeho dotazu, s nímž si neumím poradit ve formě odpovědi, jasně vyložit? Zkuste to jinak, ale tohle nedávám a nevím, co na to říct. Mám rád, že když se mě něndko na něco zeptá, tak aby se ptal jasně a věcně a oprostil se od fabulací a dohadů. Zkuste to na přímo a třeba to pak dáme dohromady. Děkuji.PS:a ještě mi, prosím, zkuste naznačit, proč tento dotaz padl ve vlákně o ojetém elegantním autě s cenou do 450tKč? Jak to s tím souvisí???
Zdeny ty seš dysgrafik a dyslektik? To tě omlouvá. Stačí si to přečíst, padnul tady dotaz na jaguár s najetýma 20 tkm nebo kolik to bylo a strhla se diskuse, jestli si někdo pořídí
nové auto proto, aby s ním najel 5000 km ročně. A ty jsi začal argumentovat tím, že tvoje auto, koupené jako
ojeté najelo tento rok 4600 km. A to je ten zásadní rozdíl. Kdybys ho koupil jako nové, určitě bys ho nekupoval pro tak malý nájezd.
Protože jak už zaznělo o příspěvek výš, pravděpodobně jde o švindl a auto má najeto daleko víc km, než je v inzerátu napsáno.